Wednesday, October 26, 2005

Κοιμήσου και παράγγειλα...

Τελικά ούτε καν η περίπτωση της Ipirotiki & Software Publications δε θα συζητηθεί σήμερα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Ηταν κατηγορηματικός ο μανάβης μας, μίλησε λέει με σίγουρη πηγή.

Θέλουν το χρόνο τους οι άνθρωποι, μην τους πιέζετε κι΄εσείς. Αφήστε να ωριμάσει το πράγμα. Αφήστε να παραωριμάσει. Ημαρτον κύριοι αρμόδιοι.... Σ΄αυτούς που κάποτε επένδυσαν στην εταιρία και τώρα περιμένουν μπας και δουν εξέλιξη τί έχετε να πείτε; Τίποτα, φανταζόμαστε. Κρίμα.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Γειά σου θέμη

Ιpirotiki. Που τη θυμηθήκατε ; Και κυρίως τώρα που ο "διάδοχος" φέρεται να έχει αποκτήσει την Ipirotiki δια της πλαγίας οδού.
Εν τω μεταξύ, όπως μαθαίνουμε,η δεύτερη χήρα - όχι του αποθανόντος Μανιώτη - είναι σε κακό χάλι, αφού δεν έχει ούτε 10 ευρώ.
Απο όλη την ιστορία το συμπέρασμα είναι μακριά απο τους τοκογλύφους αλλά τί γίνεται μ αυτούς που έβγαζαν μεροκάματο ; Και εννούμε κάτι χρηματιστές.

Ο τρεχάλας

9:33 PM

 
Blogger Τhemis said...

Φίλε τρεχάλα,

Μας συγχωρείς για την καθυστέρηση( στο να απαντήσουεμε). Κάτι οι παρέλάσεις,κάτι τα υπόλοιπα, καταλαβαίνεις...

Μας πιάνεις αδιάβαστους τρεχάλα, οφείλουμε να το παραδεχτούμε: Δε γνωρίζαμε ύπαρξη δεύτερης χήρας! Τί εννοείς; Νομιμη, κανονική, δεύτερη χήρα;
Ε, για τοκογλύφους κάτι έχει πάρει το αυτί μας, όπως και της υπόλοιπης Ελλάδος.
Για χρηματιστές; Ναι, κάποιοι θα τσιμπήσουν πρόστιμα μαθαίνουμε. Κάποιοι θα τη γλυτώσουν ίσως. Παρα γουρουνότριχα, ως συνήθως.

10:36 PM

 

Post a Comment

<< Home

 
hit counter script