Tuesday, October 25, 2005

Ο φόβος φυλάει τα έρμα τελικά...

Βρε σεις, είστε καλά; Εχετε αντιληφθεί τί γίνεται εδώ ή πρέπει να αλλάξετε πλευρό σύντομα; Μπας και ξυπνήσετε για τα καλά;


Σας σόκαρε το γράμμα μας προς τον πρόεδρο του Χρηματιστηρίου ; Σοβαρά; Ξύδι αγαπητοί( ες ) μας, ξύδι. Μόνο αυτο προτείνουμε.

Μήπως τα έχετε μπερδέψει λίγο τα πράγματα; Εχετε καταλάβει γιατί έχουμε βγει στον «αέρα»; Αφου δε σκοπεύουμε να συστηθούμε - συνεπώς δεν σκοπεύουμε να ζητήσουμε τίποτα- τί ταράζεστε; Γιατί στέλνετε mails θυμωμένα και φρικαρισμένα;
Μήπως και φοβηθούμε; Και ζητήσουμε «συγγνώμη» χωρίς να φταίμε; Αει στο καλό, μας κάνατε και γελάσαμε.

Για ποιο λόγο δε γράφουμε ακόμα ονόματα; Και επώνυμα; Για το καλό σας βρε κουτά...
Ο στόχος αυτού του blog δεν είναι να απολυθούν διάφοροι, ούτε να καταστρέψουμε κόσμο. Με την πρώτη τουλάχιστον. Θέλαμε να δούμε τί απήχηση θα είχαν τα κείμενά μας, πόσο θα διαδίδονταν, και πόσο θα επηρέαζαν τους ενδιαφερόμενους.
Τρελλαθήκαμε απο τη χαρά μας! Τόση απήχηση ... αλλά και τόση ανησυχία;
Εάν έστω ένας από εσάς - στους οποίους απευθυνόμαστε- διάβασε το κείμενο, επηρεάστηκε, ταρακουνήθηκε και αποφασίσει στο άμεσο μέλλον να αλλάξει τακτική, εμείς έχουμε μία πρώτη χαρά. Αυτό επιθυμούμε.
Να αλλάξετε, να γίνετε πιο ωραίοι τύποι, πιο μπεσαλήδες( είστε και μίας κάποιας ηλικίας να πάρει η ευχή), να βοηθάτε τους συνεργάτες σας και όχι να τους αλλάζετε τα φώτα( πίσω από την πλάτη τους).

Μη φωνάζετε αδίκως, έχουμε πολλή υπομονή και απίστευτη ηρεμία, τίποτα δεν μπορεί να μας ταράξει. Σίγουρα όχι οι δικές σας φωνές κι΄αντάρες.
Τί να γράψουμε δηλαδή;

Για αυτούς που συμφωνούν ακόμα και με το βήξιμο του προέδρου και σε κάθε ευκαιρία αφήνουν .... υπονοούμενα για πλημμελή απόδοση άλλων τμημάτων;;

Για αυτούς που δεν κατάλαβαν ότι άλλαξαν οι τομείς και τα τμήματα ( εεεεεε, εσείς εκεί, πήρατε είδηση ότι αποκτήσατε 11 συντονιστές;;; Ξυπνήηηηηστε !!!!)

Για αυτές που αν και στο ίδιο τμήμα φέρονται ως άγνωστες στην ίδια πόλη;

Για εκείνους που ψάχνουν ευκαιρία να διεκδικήσουν εύσημα του κ. Καπράλου; ΄Η για τους άλλους που δουλεύουν πραγματικά και δεν απαιτούν τίποτα; Ούτε τα δικαιώματά τους;

Για αυτούς που έχουν κονέ με συγκεκριμένους εκπροσώπους του Τύπου; Και θεωρούν οτι πάντα υπάρχει μία ζεστή φωλιά να στεγάσει τις μπούρδες τους;

Για όσους αδυνατούν να αντιληφθούν ότι το να δώσουν το διπλανό τους δεν πιάνει; Και δε βοηθάει ιδιαίτερα;

Για εκείνους που ξέρουν ελάχιστα και κάνουν τους παντογνώστες;

Για αυτούς που ήδη αναζητούν άλλες θέσεις, σε άλλες έδρες, χωρίς όμως να γνωστοποιούν τις διαθέσεις τους στους φυσικούς προϊσταμένους τους;

Αχ, σας μάθαμε. Είστε και προβλέψιμοι οι περισσότεροι. Μέχρι και τί ζώδιο είστε ξέρουμε.
Θα μπορούσαμε να κάνουμε το χατήρι των αναγνωστών μας και να αρχίσουμε τα ονόματα( + τηλέφωνα). Ομως δεν βρισκόμαστε εδώ για κακό αλλά για καλό.
Ολοι δικαιούνται μία περίοδο χάριτος. Μετά την ανάγνωση της ...ποινής. Μακάρι να πάει από στόμα σε στόμα τούτο το blog και να δούμε ουσιαστικές αλλαγές.Εστω και από ...φόβο. Το αποτέλεσμα μετράει.

Ξαναλέμε ό,τι είπαμε στο πρώτο post τούτου του blog. Δεν ήρθαμε για να κάνουμε ζημιά, το αντίθετο. Ηρθαμε να προλάβουμε, να επηρεάσουμε, να αλλάξουμε. Ο,τι μπορούμε.
Αντί λοιπόν να απειλείτε ανοήτως, ρίξτε το ενδιαφέρον και τις δυνάμεις σας στη δουλειά σας. Και εμείς θα το δούμε αυτό, εγκαίρως. Υπόσχεση !



1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Kάντους να τρέχουν Θέμη... Και αν χρειαστείς βοήθεια, σφύρα.
Είμαστε πολλοί.... Και πολύ θυμωμένοι..

1:44 AM

 

Post a Comment

<< Home

 
hit counter script