Tuesday, October 25, 2005

Ωραία σαλάτα...

Aαααααα, ήταν όλα πολύ ωραία. Πριν λίγο ξεπροβοδίσαμε το δεύτερο ξάδελφό μου, αυτόν που ήταν παρών στο μεσημεριανό κάλεσμα του προέδρου του ΧΑ κ. Σπύρου Καπράλου. Με το νι και με το σίγμα μας τα είπε όλα, χαρήκαμε και νιώσαμε ότι βρεθήκαμε κι΄εμείς εκεί. Εστω και νοητά.

Λευκά τραπεζομάντηλα, ροτόντες τραπέζια, ο κ. Καπράλος εύχαρης και συμπαθής. Ούτε πολλά και ρομαντικά είπε, ούτε τα ωραιοποίησε όλα. Εντάξει, το επικοινωνιακό χάρισμα το έχει, νομίζω πως και οι «εχθροί» του το αναγνωρίζουν αυτό.

Τί μας άρεσε απ΄όσα ακούσαμε; Οτι εστιάζει στην επαναφορά του κλίματος εμπιστοσύνης προς την ελληνική χρηματιστηριακή αγορά; Τί μας ξίνισε ; Πού τόνιζε κατά διαστήματα ότι « τα παραπάνω επιτεύχθηκαν χάρη στην καλή και στενή συνεργασία με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς».
Αφήστε το αυτό κύριε πρόεδρε, δεν μας πείθει, δεν μας αφορά, δεν μας επηρεάζει θετικά πλέον.

Το μενού; Εκτακτο! Κάτι μας θύμισε η περιγραφή της κλασικής πράσινης σαλάτας και των μικρών χοιρινών φιλέτων, επιβεβαιωθήκαμε. Το catering είχε αναλάβει γνωστό Αθηναϊκό εστιατόριο.

Ακούστηκαν κάποιες γκρίνιες από την ΕΧΑΕ; Μόνο σε κακές γλώσσες μπορούμε να το αποδώσουμε. Αδυνατούμε να το πιστέψουμε.
Εάν υπάρχει έστω και μισός άνθρωπος που ισχυρίστηκε ότι «πολλά τα έξοδα, ενώ έχουμε πρόγραμμα περικοπών σε εξέλιξη», τί να πούμε αγαπητοί μου...πόρκα μιζέρια.Αυτό θα πούμε.
Μην το πείτε παραπέρα γιατί θα γελάει το σύμπαν μαζί σας. Τί έπρεπε δηλαδή να κάνει το ΧΑ; Να κεράσει καφέ και κουλουράκια; Τότε θα τους λέγαμε γύφτους. Τώρα να τους πούμε σπάταλους; Αδικο είναι...



0 Comments:

Post a Comment

<< Home

 
hit counter script