Thursday, March 23, 2006

Η αλεπού ένα.Και τα αλεπουδάκια εκατον ένα; Γίνεται;Δε γίνεται

Για σιγά ρε λεβέντες. Για πάμε πάλι από την αρχή.


Γιατί εκεί που ήμασταν έτοιμοι να την πούμε στον Ολυμπιονίκη ( αφεντικό της Σοφοκλέους) τελικά θα πάρουμε και το μέρος του.

Ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου της Κύπρου τί ακριβώς κάνει επί της ουσίας ; Εκτός από δηλώσεις σε δημοσιογράφους;
Πριν από μήνες και ενώ το ΧΑ ( που όσο κακιασμένοι και αν είμαστε του ρίχνει στα αυτιά του ΧΑΚ από κάθε άποψη) τηρούσε αξιοπρεπή σιωπή, ο πρόεδρος του Κυπριακού Χρηματιστηρίου ενημέρωνε τον κόσμο μέσα από διεθνή μέσα για καθυστερήσεις στην έναρξη της πλατφορμας των δύο αγορών.

Κύριε πρόεδρε του Κυπριακού Χρηματιστηρίου( μας διαφεύγει και το ονοματεπώνυμό σας, sorry ε;) δεν είναι και τίτλος τιμής οι συνεχείς αναβολές και καθυστερήσεις σε αυτό το έργο.Ιδιαιτερα αν δεν οφείλονται στην άλλη πλευρά αλλά κυρίως στη δική σας. Μας κάνει εντύπωση που σπεύδετε κάθε φορά να το αναλύσετε το θέμα.

Χθες πάλι τα ίδια. Πίναμε τον απογευματινό μας καφέ ήσυχα ήσυχα, χαζεύαμε και κάτι από Βέρα στο Δεξί και άρχισαν να σκάνε μύτη σε όλες τις ενημερωτικές ιστοσελίδες, ειδήσεις σχετικά με νέες δηλώσεις του προέδρου του ΧΑΚ. Ο οποίος για κάποιο λόγο - που δεν πιάνουμε- θεωρεί καλό να δηλώνει τις αδυναμίες και καθυστερήσεις του Κυπριακού συστηματος(χρηματιστηριακού και μη).

Ο δε ημεδαπός (πρόεδρος) τίποτε. Ούτε καν ένα sic μπινελίκι ή ένα καρφί για τους άλλους.

Οσο για τους άλλους;
Τη μία φταίνε οι εκλογές που έρχονται, την άλλη τα μέλη που δεν έχουν πάρει χαμπάρι τί πρόκειται να τους συμβεί, την τρίτη η Βουλή τους που δεν το πέρασε, την τέταρτη κάτι σεμινάρια που έπρεπε να κάνουν οι Κύπριοι χρηματιστές, την πέμπτη δεν ξέρω και γω τί άλλο θα φταίει.

Ερώτηση: Καμμιά συνεννόηση με τις ελληνικές χρηματιστηριακές αρχές δε θα έπρεπε να υπάρχει κύριε πρόεδρε του ΧΑΚ; Πριν βγείτε(ξανά) κάνοντας αναλύσεις των καθυστερήσεων που προέκυψαν;
Ειδικά όταν οι εδώ αρχές σας έχουν φερθεί με το γάντι; Αποφεύγοντας να θίξουν/τονίσουν τις όποιες αδυναμίες σας στις έως τώρα ανακοινώσεις τους;

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Dear Themis,

Σταυρόλεξα για δυνατούς λύτες και ως εκ τούτου ακαταλαβίστικα για τους περισσότερους από εμάς αυτά που γράφεις, και λογικό που δεν υπάρχει ανταπόκριση (comments).

Τελικά αν δεν γράφεις για χαζογκόμενες και γενικότερα αν δε ξεκατινιάζεις το προσωπικό της ΕΧΑΕ, ανταπόκριση δε θα δεις.

Τι νόμιζες, το πρόγραμμα των τηλεοπτικών μας καναλιών τυχαία είναι αυτό που είναι;;

Όπως λέγαν και οι παλαιότεροι, το τρίπτυχο που πουλάει είναι

ΑΙΜΑ-ΣΤΕΜΜΑ-ΣΠΕΡΜΑ

Δώσε σκάνδαλο στο λαό!!!

11:40 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Καλά ρε στέλεχος τί δεν καταλαβες;ποιο είναι το σταυρόλεξο και ποιες οι απορίες σου;
Που είσαι στελεχος;Στον πλανήτη Αφροδίτη;

12:50 PM

 
Anonymous Anonymous said...

THEMI O KAPRALOS KANEI DILOSEIS GIA THN KIPR0 KAI TO THEMA PERNA SIMERA PITHANOTATA APO TIN VOULI

1:44 PM

 

Post a Comment

<< Home

 
hit counter script