Tuesday, March 21, 2006

Μεθυσμένη πολιτεία ...Xικ...

Είμαι πολύ χαρούμενος.


Και πιστεύω ότι η Αννούλα θα τα καταφέρει φέτος. Και θα πάρουμε δεύτερο στη σειρά τρόπαιο ,και η Ελλάδα θα ξαναδιοργανώσει τον επόμενο διαγωνισμό(προβλέπεται αλήθεια κάτι τέτοιο; δεύτερη διοργάνωση στη σειρά; Για τα απόλυτα κορόιδα;), και ο κ. Χρήστος Παναγόπουλος ( φτου φτου, κακό μάτι να μην τον δει ως τότε) θα ξανασηκώνει /στηρίζει την πρωταγωνίστρια- τραγουδίστρια - νικήτρια στα τραπέζια, και οι οι δημοσιογράφοι από όλες τις χώρες θα κάνουν ωραίες ερωτήσεις και η Αννούλα μας θα απαντά ευτυχισμένα και επιτυχημένα σε όλες τις ερωτήσεις.


Και σταματήστε να φωνάζετε που έχουμε μπαλάντα(;;;;) και όχι γρήγορο κομμάτι. Αφού οι Ελληνες ψήφισαν τους στίχους της Αννούλας και τη μουσική του Νικολάκη, αυτοί θα ακουστούν εκείνο το δροσερό βράδυ του Μαϊου. Και θα πάνε όλα καλά. Και κόψτε τις γκρίνιες όσο είναι καιρός.

Παρακολουθούσα χθες Αννούλα στην εκπομπή του κ. Ν.Χ( αλλαξε μέρα αυτός ή εγώ είμαι πολύ ερωτευμένος και τα΄χω χαμένα;) . Και έσπαγα το κεφάλι μου να δω τί μου θυμίζει το πρόσωπό της. Και τελικά τα κατάφερα. Αν σβύσω την ξανθιά κόμη, ίδια ο κ. Ν. Καρβέλας είναι πια η Αννούλα. Εκφράσεις, γκριμάτσες και τέτοια. Αλλωστε αυτό δε λένε; Αμα ζεις χρόνια με κάποιον αρχίζεις και του μοιάζεις. Τον θυμίζεις.

Μετά, πάνω στο ζάπινγκ, ξαναπέτυχα Αννούλα. Και είπα μέσα μου , αδύνατον μεγάλε....
H δεύτερη Αννούλα, αυτή του ζάπινγκ, είχε και γένια. Αλλά τραγουδούσε ένα από τα κλασικά της κομμάτια.
Η Αννούλα, άμα αφήσει γένια, μοιάζει πολύ και στον Τζίμη Πανούση.

Και μετά σκέφτηκα: Η ζωή θα μπορούσε να είναι πιο σκληρή μαζί μας. Και να μας κάνει μεγαλύτερη πλάκα στην Eurovision. Πώς ;

- Αν η κ. Νάνακάπουυπάρχειηαγάπημουμαδενξέρωπουυυυ, αποφάσιζε να αφήσει τους πολλαπλούς ρόλους της πρέσβειρας, να σταματήσει να ψάχνει την αγάπη της και να ΞΑΝΑκατέβαινε στην Giourovion, κάνοντας αυτή τη φορά την έκπληξη: Εκπροσωπώντας την Ελλάδα. Τη χώρα της ντε.

- Αν κ. Βίκυ Λέανδρος, μετά την σκέψη( απειλή) να εκπροσωπήσει τη Γερμανία( φέτοςςςςς, όχι πριν 25 χρόνια. Ας μου πει κάποιος γέροντας, πόσων ετών είναι σήμερα η κ. Β.Λ ;) αποφάσιζε να κάνει πιο χοντρή πλάκα και να εκπροσωπήσει την Ελλάδα. Τη χώρα της κι΄αυτή....
Θυμάμαι - και ιδρώνω- πρόσφατη δήλωση της κ. Β.Λ. κατά την παρασημοφόρησή της από ελληνικό περιοδικό ( ως μία από τις women of the year) περί αλλαγών σημαντικών ΚΑΙ στην ιδιωτική της ζωή και πως για να τις ξεπεράσει θα χρειαστεί τη βοήθεια ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Ιησούς Χριστός Νικά.... Ξέρετε πως είναι οι + /- 50ετείς κυρίες που χωρίζουν; Κουνηθείτε όλοι από τις θέσεις σας ΤΩΡΑ.


Γι΄αυτό σας λέω, Αννούλα και ξερό ψωμί.

Πειράζει που εγώ τη θυμάμαι κοτζάμ γυναίκα όταν πηγαινα α΄δημοτικού ; Οχι βέβαια. Αφού μόλις σας περιέγραψα τις επόμενες χειρότερες καταστάσεις...

Στο κάτω - κάτω ίσως φέτος ξενερώσουμε ωραία και μας φύγει μία και καλή η τρέλλα που εσχάτως αποκτήσαμε όλοι με την Εurovision.

Aν όχι, του χρόνου εγώ θα κάνω πρόταση στα αρμόδια όργανα και επιτροπές: Νάντια Κωνσταντοπούλου ή τίποτα. Για να μην πω Εφη Θώδη και θεωρηθώ επαναστάτης.



3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

EΓΡΑΨΕΣ...

Το χαρτάκι που έψαξες για τον φίλο σου Βαγγέλη θα μας το πεις και μας;ετσι για να έχουμε το νου μας ρε Θέμη...

1:43 AM

 
Anonymous Anonymous said...

χα χα χα...
ωραίος

11:00 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Δεν έστελνε καλύτερα την κόρη της η Βίσση;Η έστω την Μαρία Μενούνος;Που πάει η γρια ξυπόλητη στα αγκάθια Θεμηηηηηη;


ΥΓ/Οπως το λες,μάλλον θα ξενερώσουμε φέτος με γιουροβ(υ)ζιον και θα συνέλθουμε.

12:30 AM

 

Post a Comment

<< Home

 
hit counter script