Friday, March 17, 2006

Υπάρχουν κι΄αλλοι τέτοιοι στην πιάτσα;Θέλουμε να σενιάρουμε το blogακι μας λίγο...

Απ΄το κλάμμα στο γέλιο είμαστε σήμερα. Η απόλυτη εναλλαγή συναισθημάτων.

Με τα sites των εφημερίδων πώς τα πάτε; Τους ρίχνετε καμμιά ματιά; Εχετε σε κανένα αδυναμία;


Χαζεύαμε προ ολίγων ωρών διάφορες ιστοσελίδες εφημερίδων, προσφάτως ανανεωθείσες υποτίθεται.


Και να΄ναι καλά οι άνθρωποι, μας βοήθησαν σχεδόν στο να αλλάξουμε συκώτι από το γέλιο. Η αντιγραφή, της αντιγραφής, την αντιγραφή, ω! αντιγραφή( ειμαι μικρός, τη δοτική δεν την έζησα. Την ακούω ως θρύλο μόνο).

Καλά ρε παιδιά, βαριέστε ελαφρώς. Αυτό κάνει μπαμ από μακρυά.
Ισως να είστε και τεμπελχανάδες, αυτό δεν μας ενοχλεί.
Σίγουρα είστε και άσχετοι με το αντικείμενο. Αυτό επίσης κάνει μπαμ.

Αλλά, ρε αθεοφοβοι, να κάνετε σχεδόν copy paste( ως αντιγραφείς, αυτή θα πρέπει να είναι η πρώτη - και ίσως η τελευταία - διαδικασία που μάθατε) άλλα sites που ήδη παίζουν μπάλλα εδώ και κάμποσα χρόνια..

Απίστευτοι τύποι, μία απορία έχουμε; Νομίζετε ότι το site που αντιγράφετε κατα κόρον δεν έχει επισκεψιμότητα; Αρα κανείς δε θα πάρει χαμπάρι την αντιγραφή; Αλλά πάλι, αν το πιστεύετε αυτό, γιατί το ξεσκίσατε το site της συγκεκριμένης οικονομικής εφημερίδος στην αντιγραφή;

Ρε μέχρι και οδηγίες για ένα θέμα βάλατε αυτούσιες!!! Απαιχτοι!!!! Και κύριοι όμως ταυτόχρονα, την κάνατε ολόσωστη την αντιγραφή. Ούτε ένα σημείο στίξης δεν αλλάξατε από τον original συγγραφέα.

Οικονομική η μία, καθημερινή η άλλη. Εφημερίδες λέμε. Αυτές που ζουν με το σκονάκι. Αντε και στην έντυπη έκδοση ανάλογες επιτυχίες. Στην υγειά σας λεβέντες!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

 
hit counter script