Wednesday, March 15, 2006

Shame. Και ξενέρωμα ταυτόχρονα...

Τα κολλήματα για τους ανθρώπους είναι.. Οταν ήμασταν πιο πιτσιρικάδες γουστάραμε τον κ. Διονυση Χαριτόπουλο. Ετσι, χωρίς επιχείρημα. Κάτι μας έκανε, κάτι μας άρεσε, κάτι θεωρούσαμε ότι μπορούμε να προσδοκούμε απ΄αυτόν. Αργότερα, μας την έσπασε και μας ξενέρωσε. Τόσο απότομα και τόσο έντονα.

Χθες λοιπόν, αρκετά χρόνια μετά από τις συναισθηματικές μας εναλλαγές και ενώ περιμέναμε με την αγωνία στην υψηλότερη κορφή της να μάθουμε για το ποιο τραγούδι θα στείλουμε στη Eurovision, επιδοθήκαμε σε αγαπημένο άθλημα: ζάπινγκ.

Τηλεοπτικός σταθμός Αλφα, ο κ. Νικόλαος Χατζηνικολάου έχει καλεσμένο τον Δ.Χ.
Με ύφος πραγματικού ρεπόρτερ, ο κ. Ν.Χ. ρωτούσε διάφορα ωραία τον κ. Δ.Χ.

Τί μας έμεινε;( στο περίπου, μην περιμένετε πιστή αντιγραφή των αδιάφορων λόγων τους)

Κύριος Χατζηνικολάου: Εγώ θυμάμαι να κοιτάω με δέος τη λευκή σελίδα όταν είχα να γράψω ένα απλό άρθρο. Εσείς πώς νιώθατε; Πώς γίνατε συγγραφέας κ. Δ.Χ;

Κύριε Ν.Χ., γιατί πιστεύουμε 100% ό,τι είπατε; Περί δέους, φόβου ( και πολλών άλλων που μας έρχονται στο μυαλό) όταν κοιτάτε τη λευκή σελίδα; Μην πιέζεστε, μας έχετε πείσει προ πολλού.


Κύριος Χαριτόπουλος: Μιλώντας για τα βιβλία του και εν ολίγοις μας είπε ότι ποτέ δεν απευθύνθηκε στους πολλούς, ότι τα θέματα και πρόσωπα των βιβλίων του δεν ήταν <πιασάρικα>...

Κύριε Δ.Χ: Καλέ βεβαια, μας πείσατε. Αρης Βελουχιώτης, Μαλβίνα. Μην πάτε πιο πίσω, εμεις ο λαουτζίκος απο κει και μετά αρχίσαμε να σας μαθαίνουμε... Καθόλου γνωστά τα πρόσωπα που επιλέξατε.


Για δηλώσεις τύπου ... έμενα στην πιο φτωχή περιοχή του Πειραια, τα Μανιάτικα, και τώρα μένω στο Κολωνάκι γιατί θέλω να είμαι κοντά στο κέντρο...

Εκμηδένισα τον άντρα στο βιβλίο με τις επιστολές της Μαλβίνας...

Εχουμε επιστρέψει σε έναν περίεργο φεουδαρχισμό....

Εμείς , δεν έχουμε να δηλώσουμε τίποτε. Πέραν της δημόσιας παραδοχής του απόλυτου ξενερώματός μας τόσο για τον συγγραφέα όσο και για τον δημοσιογράφο. Ημαρτον. Ελεος. Βαριέται ο κόσμος που σας ακούει.... Τόση ανεπάρκεια πια;

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

χατζηνικολαου για γέλια... Πολύ σκληρές και δημοσιογραφικές οι ερωτήσεις του

2:36 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Έτσι όμορφα με ύφος alternative αλλά με mainstream παρακατηθήκες. Και μιας και το έφερε η κουβέντα.. Θυμηθήτε την μακαρίτισα Μαλβίνα, και το πως την απέβαλλε το ΜΜΕ σύστημα όταν διαπίστωσε ότι δεν ήταν δυνατόν να καπελωθεί. Αυτό γιανά συγκρίνουμε με τις "επαναστάσεις" και "ανένδοτους" αγώνες τύπου Θέμου και Τριανταφυλλόπουλου. Διαβάστε και το σχετικό άρθρο στην LIFO της προηγούμενης εβδομάδας.


p.s.> Τα editorial του Τσαγκαρουσιάνου στην LIFO είναι πάντα εξαιρετικά.

9:23 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Χαριτόπουλος λίγος.Ελάχιστος.Και δεν το έχει καταλάβει

12:51 AM

 
Blogger reader's-diggest said...

επαναστάτης του Κολω(νακίο)υ...Εδερνε τη γυναίκα τη γιατί είναι πολύ ΑΝΤΡΑΣ και ΑΡΣΕΝΙΚΟ, έβγαλε φόρα παρτίδα τα γράμματα της και τα έκανε μπεστ σέλερ βιβλίο, κουμουνιστής διευθυντής διαφημιστικής που όπως έχει πει σε άλλη του συνέντευξη ’’τα παράτησα αλλά έχω αρκετά για να ζω’’!

8:22 PM

 

Post a Comment

<< Home

 
hit counter script