Thursday, March 23, 2006

Ο πιο καλός ο μαθητής....

Μικρή αγορά; Semi regulated market ; Unregulated market ; Οver the counter market;


Ας υποθέσουμε αγαπητοί μου ότι πράγματι το Χρηματιστήριο σκέπτεται τη δημιουργία μίας τέτοιας αγοράς. Εαν θυμόμαστε καλά, το αφεντικό της Σοφοκλέους(Σ.Κ) έχει ήδη προβεί σε σχετικές δηλώσεις.

Ως εδώ εντάξει. Ας έρθει η ώρα εκείνη και θα σχολιάσουμε.

Μιλάμε για κάτι πρώιμο, καθόλου συγκεκριμένο και προσδιορισμένο στα μυαλά των αρμοδίων. Υπάρχουν αντίστοιχες ξένες αγορές για να πάρουν ιδέες, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχουν βάλει κάτω το μυαλό και ...τις ιδέες τους για να σκιαγραφήσουν τούτη τη νέα αγορά. Και καλά κάνουν, ούτε αυτό θέλουμε να σχολιάσουμε τώρα.

Αυτό που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας αγαπητοί μας είναι το χαρτάκι(α) που μοίρασε ο εκπρόσωπος των εισηγμένων εταιρειών στο τελευταίο αν δεν κάνουμε λάθος ΔΣ του Χρηματιστηρίου.

Ιδέες- προτάσεις- σκέψεις της Ενώσεως( ή δικές του προσωπικά, θα σας γελάσουμε και δεν είναι σκοπός μας) .
Εχει ήδη έτοιμες ιδέες ο κ. Π.Δ. Και θεώρησε σκόπιμο να ανοίξει τα μάτια και των υπολοίπων μελών του ΔΣ. Τέτοια μεγαλοψυχία.


Γιατί άραγε το έκανε; Για να ξεκουράσει τον πρόεδρο του Χρηματιστηρίου; Για να του βγάλει κάποιες έγνοιες από το κεφάλι του; ΄Η για να αυξήσει τις πιθανότητες να πετύχει έστω και μέρος αυτών που θα ήθελαν οι εισηγμένες;

Με τον Κανονισμό δεν έβαλαν μυαλό οι φορείς; Πάλι τα ίδια; ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ.....βαριόμαστε την επανάληψη.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

 
hit counter script