Tuesday, January 03, 2006

Πααααααααφ! Σαμπάνιες !!!!!!!!!!!!!!!

Και τώρα ας συνεχίσουμε με σχόλια πάσης φύσεως..


- Η όμορφη κυρία του ΧΑ , η γνωστή πλέον στους φίλους του blog ως Γ.Μ, ήταν εκεί και χθες. Ωραιότατη. Αλήθεια κύριε πρόεδρε, μήπως να τη βάλετε ως .... διαφήμιση σε διάφορα προσεχή projects του ΧΑ; Δεσμευόμαστε, θα πάνε καλά όλα αυτά τα projects!

- Αρκετά μέλη- εκπρόσωποι τραπεζών του ΔΣ της ΕΧΑΕ έδωσαν χθες το παρών..Απολύτως τίποτα το ενδιαφέρον από τις παρουσίες αυτές...

- Ερώτηση: Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κ. Αλέξιος Πιλάβιος γιατί δεν συμμετείχε στο ... κούνημα της κουδούνας; Θυμόμαστε και πέρυσι που αν και πάνω στην ...πίστα, έκανε τον δύσκολο και σχεδόν με το ζόρι τον έβαλαν να βαρέσει ένα κουδούνισμα.. Φέτος δεν ανέβηκε καν επάνω.

- Κομφετί !!!! Ωραία ιδέα, κανείς δεν το ήξερε απο πριν, όλοι ενθουσιάστηκαν. Νice.

- Eντύπωση προκάλεσε η είσοδος του χρηματιστή κ. Χατζηλία στην εκδήλωση. Πολλοί αυτοί που έσπευσαν να τον χαιρετήσουν μόλις τον είδαν.

- Κομψότερη από παλαιότερα η κ. Θεανώ Καρποδίνη εκ Χρηματιστηρίου. Μόνο που δεν καταλάβαμε πώς και βρέθηκε εκεί. Νομίζαμε ότι είχαν κληθεί μόνο οι διευθυντές τμημάτων. Μάλλον θα κάναμε λάθος.

- Οι εισηγμένες εταιρείες έλαβαν , δια του φορέα τους, το φλουρί. Εμείς τί να πούμε;;; ΑΜΗΝ! ΜΑΚΑΡΙ !!!!!!!!!

- Τί έγινε κ. Μπέρτσο; Παραμένετε, ως Ενωση Θεσμικών πάντα, κατά των ETFs ; Καιρός να αρχίσετε να αλλάζετε γνώμη. Να το μάθετε το θέμα, να το κατανοήσετε, να το γνωστοποιήσετε στα μέλη σας, να το αγαπήσετε... Ο κ. Καπράλος το έχει ήδη προαναγγείλει( περίπου 10 φορές ), όπου να΄ναι αρχίζει η διαδικασία. Μην κάνετε άσκοπες κόντρες αγαπητοί θεσμικοί. Αφήστε τους ανθρώπους του ΧΑ να προχωρήσουν κι΄άλλο μπροστά...Δώστε χώρο στην πρόοδο..

6 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Φόρτσα ΕΤFsssss. Να βάλουν τον κ... τους κάτω να τα μάθουν.Οσοι άσχετοι αντιδρούν λόγω άγνοιας.Πολύ αργήσανε Θέμη. Πολύ.

1:56 AM

 
Anonymous Anonymous said...

γιατί δεν γράψεις και τους άλλους που πηραν φλουρί Θέμη;

2:00 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι ήσουν μέσα στην αίθουσα Θέμη; Με ποια ιδιότητα δηλαδή; Τί είσαι;χρηματιστής;εισηγμένος;διευθυντής τμήματος χρηματιστηρίου; πρόεδρος ένωσης;

2:20 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Ηταν χοντρή η Καρποδίνη δηλαδή;

2:25 AM

 
Blogger Τhemis said...

Φίλε anonymous,

Διότι δεν τους γνωρίζω! Ελαβαν και άλλοι φλουρί; Πες μας τα ονόματα των τυχερών!

11:36 AM

 
Blogger Τhemis said...

Φίλε/η ωπα!,

Τίποτα από όσα είπες και από όσα δεν είπες δεν ειμαι. Είμαι ...ξωτικό. Είμαι καλικαντζαρος. Σε κάλυψα ελπίζω

11:38 AM

 

Post a Comment

<< Home

 
hit counter script