Monday, December 12, 2005

Eμείς των δημόσιων σχολείων πότε θα κυβερνήσουμε;;;( Ή, Χρόνια σας Πολλά)

Τον τσακώσαμε τον ύποπτο, από κει που δεν το περιμέναμε ήρθε. Κατέστρεψε το προηγούμενο post περί εορτάζοντων(τί άνθρωπος κι΄αυτός, μνησίκακος), το κακό είναι ότι επρόκειτο για άτομο υπεράνω υποψίας.
Επειδή είδαμε ότι εως τώρα ήσασταν μπόλικοι εσείς που είχατε προλάβει να διαβάσετε το συγκεκριμένο post και επειδή λάβαμε mails διαμαρτυρίας από άλλους που μπήκαν και μάταια το αναζητούσαν, θα κάνουμε 2η version. Ευκαιρία να διορθώσουμε και ενδεχόμενα συντακτικά ή γραμματικά λαθάκια. Η version αυτή θα είναι πιο σφιχτή, το νόημα πάντως ίδιο και απαράλλαχτο.

Πρώτος και καλύτερος ο πρόεδρος γιορτάζει. Το τρομερό δελφίνι ( η μαμά μου ακόμα θυμάται σχετικό σύνθημα για τον κ. Σ.Κ. τότε που έσκιζε τις πισίνες).
Εως τώρα και σε γενικές γραμμές μας αρέσετε πρόεδρε. Κάτι εμμονές, κάτι στραβοπείσματα, κάτι τέτοια είναι προφανώς στοιχεία που κουβαλάτε από παιδί, δεν έχουν να κάνουν με την παρούσα ιδιότητά σας.
Σας βγάζουμε το καπέλο γιατί προλάβατε σε σχετικά σύντομο διάστημα να εξοικειωθείτε με τον δύσκολο χώρο του Χρηματιστηρίου. Υποκλινόμαστε διότι ακόμα κι΄οταν δεν κατέχετε ένα θέμα πλήρως, πείθετε έναν μέσο συνομιλητή ότι το κατέχετε. Εξυπνάδα είναι αυτό, πάντα χαιρόμασταν όσους έπαιρναν γρήγορες στροφές.
Εμάς; Εμάς δεν μας έχετε πείσει 100%, είπαμε, ο μέσος συνομιλητής είναι απολύτως του χεριού σας. Ωστόσο η προσπάθεια μετράει, αυτή ανταμείβουμε σήμερα. Χρόνια σας Πολλά.


Σπύρος Μπαλτσαβιάς, υπηρεσία πληροφόρησης μέσω Ιντερντετ.

Ακούστε τώρα τί παίζει με σας. Τους πρώτους δέκα βαθμούς τους παίρνετε έτσι, χάρισμα σχεδόν. Το αντικείμενο και το μέσο μας είναι ιντερνετ, οποιαδήποτε ομοειδής περίπτωση χαίρει της εκτίμησής μας. Στη συνέχεια ρωτήσαμε για σας, κάποιους από την ΕΧΑΕ και άλλους που δεν μαρτυράμε την προέλευσή τους. Ολοι συμφωνούσαν στο εξής: Συμπαθής, εργατικός, κάτι ωραίους πίνακες βγάζετε μας είπαν( στείλτε κανα δείγμα και δω), χρόνια στο χρηματιστηριακό κουρμπέτι. Μ΄αυτά και μ΄αυτά, λάβατε άλλους 8 βαθμούς.Σύνολο 18, εύγε. Θερμές ευχές κ. Σ.Μ.


Σπύρος Κυρίτσης, διεύθυνση εξυπηρέτησης εκδοτριών εισηγμένων τίτλων. Περίπτωση που μας απασχόλησε πολύ, ρωτήσαμε πολύ κόσμο, συγκεντρώσαμε και ό,τι ξέραμε όλοι εμείς για σας, βγάλαμε μέσο όρο, το αποτέλεσμα μας κόμπλαρε.
Οταν έχετε κέφια και καλή διάθεση δουλεύετε, παράγετε, προχωράτε. Οταν κάτι ή κάποιος σας τη σπάει, όταν κάτι άλλο έχετε κατά νου, τότε βγάζετε την ψυχή όσων συνεργάζονται μαζί σας.
Δε λέμε, ωραία τακτική αυτή, για ηλικίες έως 16 όμως. Οχι για μετά.
Επίσης, τέτοιες εναλλαγές τακτικής και στάσης δικαιολογούνται ίσως όταν κάποιος είναι γενικός δερβέναγας σε έναν τομέα, οπότε του επιτρέπεται και μία Χ( ή Ψ) υπερβολή( δεν λέμε την άλλη λέξη που αρχίζει από το 12ο γράμμα της αλφαβήτου γιατί είναι ακατάλληλη). Εσείς όμως δεν είστε γενικός δερβέναγας πουθενά κ. Κυριτση !

Ακούστε τί προτείνουμε: Πηγαίνετε σε έναν καθρέφτη και κοιτάξτε το είδωλό σας. Βαθιά μέσα στα μάτια. Εάν το είδωλο σας απαντήσει ότι είστε απολύτως ΟΚ με τους συνεργάτες σας, τότε εμείς πάσο. Τσιμουδιά. Αν όμως το είδωλο σας λοξοκοιτάξει... τί να πούμε κι΄εμείς. Ποτέ δεν είναι αργά για βελτίωση. Να προσφέρετε ό,τι μπορείτε από το πόστο σας κ. Κυρίτση και να μην σκεφτεστε συνεχώς το επόμενο...


Σίμος Σπύρου, τμήμα σχέσεων με επενδυτές και στρατηγικού σχεδιασμού.
Να χαίρεστε το επώνυμό σας κ. Σπύρου. Την ώρα που συγκεντρώναμε τους εορτάζοντες, κάποιος απο μας μπερδεύτηκε, νόμισε ότι λέγεστε Σπύρος Σίμου, αρπάξαμε την ευκαιρία και είπαμε να κάνουμε σήμερα και το δικό σας crash test.

Ούτε που φαντάζεστε πόθεν προκύπτουν οι πρώτοι 10 βαθμοί σας. Είστε ο μοναδικός απόφοιτος του συγκεκριμένου ιδιωτικού σχολείου που ΔΕΝ παρουσιάζει τα συνήθη χαρακτηριστικά: Λίγο σπασίκλας, λίγο σνομπαρία, λίγο βαρετός, ανίκανος να δεχτεί το όχι ως απάντηση.

Σήμερα υπάρχουν πολλοί απόφοιτοι του εν λόγω εκπαιδευτηρίου οι οποίοι έχουν αναλάβει( καταλάβει δε θα το λέγαμε σε όλες τις περιπτώσεις) σημαντικά και καίρια πόστα του χρηματιστηριακού χώρου. Μα τί γίνεται; Ξεφυλλίζουν οι αρμόδιοι επετηρίδες και τους επιλέγουν;

Συγγνώμη για την μικρή παρένθεση κ. Σπύρου. Λοιπόν, σας δίνουμε άλλους 8 βαθμούς γιατί δουλεύετε πολλές ώρες, τρέχετε απο δω κι΄απο κει χωρίς να δυσφορείτε.Χάνετε έναν βαθμό γιατί είστε ακόμα ελαφρώς ψαρωμένος, λαμβάνετε όμως άλλους 2 γιατί είστε συμπαθής και γιατί, στο τέλος- τέλος, εμείς αποφασίζουμε. Σύνολο 19, άριστα. Χρόνια σας Πολλά κ. Σ.Σ.

39 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Aψογη περιγραφή Θέμη.Μόνο τον καπράλο εχω ακουστά και έχω δει απο μακρυά,θέλω να γνωρίσω και τους άλλους.Η περιγραφή σου με έψησε!

12:56 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Ποιο είναι το ιδιωτικό στο οποίο αναφέρεσαι φίλε;
Κι΄εγώ του δημοσίου είμαι..Ποιο τελείωσες;Εδω Αθήνα φαντάζομαι.

1:06 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Aν ήταν ήρωες κόμικς...

Μπαλτσαβιάς :κύρος γρανάζης

Κυρίτσης: Ιζνογκούντ( χαλίφης στη θέση του χαλίφη)

Σπύρου: Ο Χιούη, ο Λιούη ή ο Ντιούη.

Καπράλος σταθερά Γκαστόνε

2:52 PM

 
Anonymous Anonymous said...

επιτελους!τα ειπε και καποιος για τον γενικο δερβεναγα!!

8:45 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Θέμη το "πουλί" το ξέχασες, δεν έχεις πληροφορίες ή είναι υπο την "προστασία" του νόμιμου πληροφοριοδότη του ΧΑ και ποιείς την νήσσα. Προτείνω στους λοιπούς αναγνώστες του ΧΑ να ανοίξουμε συζήτηση για το ποιός πιστευουμε οτι είσαι; ΠΧ εγώ πιστευω μετά τα σημερινά περί μαμας και πολίστα Καπράλου οτι είσαι σίγουρα γένους θυληκού.

9:15 PM

 
Blogger Τhemis said...

Φίλε - ή μήπως να πω φίλη;- anonymous.

Κάποτε ήμουνα πουλί και μ΄αγαπούσανε πολλοί,το παπάκι πάει στην ποταμιά και άλλα τέτοια διστιχα μου έφερε στο μυαλό το σχόλιό σου.

Δεν ξέρω σε ποιο πουλί χρηματιστηριακό αναφέρεσαι, κάποιον ή κάποια ξέχασα;Βοήθησέ με να επανορθώσω.Υπάρχουν αρκετοί εκπρόσωποι του εν λόγω βασιλείου στο ΧΑ: κοράκια, αετοί, γύπες, κάργιες. Πού ακριβώς αναφέρεσαι;

Οσον αφορά στο θέμα συζήτησης που επιθυμείς να θέσεις, δεν είμαι εγώ αυτός που θα σε εμποδίσει. Αλλωστε 50% - 50% είναι το θέμα. Είτε είμαι άντρας όπως έχω δηλώσει( αλλά για κάποιο λόγο εσύ αρνείσαι να το δεχτείς) είτε είμαι γυναίκα και κάτι παραπάνω ξέρεις εσύ για το θέμα.
Μίλησέ μου για τον εαυτό σου, το δικό σου φύλο, αφησε τον εαυτό σου ελεύθερο φίλε anonymous...
Και.. αν εσύ ήσουν πουλί, τί πουλί θα ήσουν; Περιμένω φίλε/η

9:39 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Θέμη, διακρίνω εναν εκνευρισμό αδικαιολόγητο θα έλεγα. Πάμε πάλι.
"Πουλί" παραπέμπει σε επώνυμο Σπύρου που δεν σχολίασες. Το γεγονός οτι επι μακρού εργάζονταν στην υπηρεσία που εξυπηρετεί τα ΜΜΕ και δεν τον ξέρεις μας οδηγεί στο συμπέρασμα είτε oti εσυ δεν είσαι δημοσιογράφος είτε οτι αυτος ήταν επαγγελματικά "lost in space". (Τώρα που το σκέφτομαι οι γνωρίζοντες τον Μπαλτσιαβιά δημοσιογράφοι πρέπει να είναι πεπερασμένοι)
"Νόμιμος πληροφοριοδότης" : Συμπαθεστάτη συνεργάτης του ΣΚ στην επικοινωνία που θα φιλοξενήσεις στις στήλες σου μετά τις διακοπές σου, αν θα υπάρχουν και δεν σε έχω ξετρυπώσει.
"Γυναίκα": not necessary equal με το γένος θυληκού . Εγώ σκέφτηκα οτι δύσκολα θα βρείς γένους αρσενικού να αναπαράγει μνήμες της νιότης της μάνας του και δεί για λεβεντόπαιδα.
Αν είναι να μιλήσω για τον ευατό μου άλλαχτο από θέμις κάντο ντιβάνι

11:07 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Μέσα anonymous.Συμφωνώ,Θέμης ίσως γυναίκα. Βγάζει λίγο νάζι μερικές φορές. Από την άλλη,μερικές φορές καρπαζώνει στα ίσια διάφορους.
Και αν είναι δημοσιογράφος ποιες ξέρουμε;

11:27 PM

 
Blogger Τhemis said...

Φίλε anonymous,
Αρχίζεις να μας αρέσεις, αρχίζεις να προκαλείς το ενδιαφέρον μας. Νευράκια; Οχι φίλε/η, λάθος κάνεις.
Το πουλι του ΧΑ που λες το έχουμε υπόψη μας, δεν το σχολιάσαμε σήμερα γιατί έτσι επιλέξαμε. Εμείς διαλέγουμε φίλε/η πότε θα σχολιάσουμε τον καθένα απο σας.
Συμπαθέστατη κυρία που ασχολείται με την επικοινωνία του ΣΚ; Του προέδρου ή του παρολίγο δερβέναγα;;; Μίλα anonymous..

Στρώσαμε το ντιβάνι, βάλαμε ωραίο μαξιλάρι, ξάπλωσε και ξεκίνα anonymous..
Αν ήσουν πουλί τί θα ήσουν; Οχι Γκιώνης ελπίζουμε.. Να θρηνείς για τον αδελφό σου.. Λυπητερή ιστορία.

11:32 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Ανίτα Τριανταφυλλοπουλου στο Βήμα και τη ΝΕΤ, Ιουλία Ζαφόλια Ναυτεμπορική, Σακελλάρη Ημερησία. Δεν υπάρχουν άλλες γυναίκες στο χρηματιστηριακό ρεπορτάζ.
Τις ξέρω και τις 3, συνάδελφός τους είμαι.

11:34 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Η τριανταφυλλοπούλου είναι μία μεγαλοκοπέλα που λεει χρηματιστήριο στη νετ; γράφει και στο βήμα; Μία ξανθιά δυσκοίλια;Αν αυτός είναι ο Θέμης, σκίζω τα πτυχία μου.Ζαφόλια λέγατε οτι είναι άντρας.Την πήρα στη Ναυτεμπροική και τη ρώτησα κάτι κουφό,μου την έσπασε γιατί ήταν ευγενική αλλά λύσαξε να της πω ονοματεπώνυμο πριν μου απαντήσει.Σακελάρη δεν έχω άποψη;
Ρε θέμη;;;; Σε λένε ανίτα, ιουλία ή ...πώς τη λεν την Σακελλάρη;;;;;

11:40 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Μη λέτε μ....ρε παιδιά.Αν ο Θέμης ήταν γυναίκα, θα φαινόταν.Θα της έβγαινε μία τσαχπινιά και μία υστερία.Ως τώρα δεν έχει βγει.Αν ποτέ αποδειχθεί γυναίκαι ο Θέμης και μάλιστα δημοσιογράφος, εγώ παραιτούμαι( σε τράπεζα εργάζομαι).

11:43 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Τι λένε ρε Θέμη;Για σένα λένε ότι είσαι γυναίκα;Πώς προέκυψε αυτό;Πλάκα κάνουν;;

11:45 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Θέμη είσαι γυναίκα; Γιατί κάνεις τον άντρα τότε;

11:45 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Αnonymous για να μιλάς έτσι, κάτι ξέρεις. Από όσα γράφεις δείχνεις ότι ξέρεις αρκετά. Θέμης γένους θηλυκου;Τι εννοείς;

11:47 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Χλωμό να είναι μία από τις τρεις συναδέλφους. Η μία είναι ξενέρωτη, η άλλη ζόρικη, η τρίτη παλαβή. Καμμία δε θα είχε την όρεξη και τις γνώσεις να φτιάξει blog.
Aλλωστε, τις έχω ψαρέψει και τις τρεις τις προηγούμενες εβδομάδες,δεν έβγαλα συμπέρασμα. Θα μπορούσε να είναι γυναίκα από αλλού.Από το Χρηματιστήριο για παράδειγμα.

11:57 PM

 
Anonymous Anonymous said...

ρε σεις ξεκολήστε.αποκλείεται να είναι τύπισα αυτή που γράφει εδώ.Αν υπάρχει τέτοια γκ...τη θέλω ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ.

12:00 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Καλημέρα,
Τί λέτε, ο Θέμης δεν είναι άντρας;Ποιος το λέει αυτό;

12:13 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Aν Θέμης είναι γυναίκα,τότε έχουμε μπροστά μας το εξής μοναδικό φαινόμενο:
Γυναίκα η οποία είναι ξύπνια, ταυτόχρονα έχει χιούμορ, ταυτόχρονα γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα, ταυτόχρονα δε μασάει, ταυτόχρονα κατάφερε να κοροιδέψει όλους εμάς.
Δεν παίζει τέτοιο μοντέλο γυναίκας φίλε anonymous.

12:18 AM

 
Blogger Τhemis said...

Φίλοι μου, καλοί μου φίλοι,


Σας διαβάζω και σας απολαμβάνω. Θα επανέλθω με σχόλιο όταν υπάρξει ουσιαστικός λόγος.
Μέχρι τότε... keep on, είστε φοβεροί όλοι. Αψογα τα επιχειρήματά σας.Είτε υποστηρίζετε την ανδρική είτε τη ...θηλυκή μου φύση.

12:23 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Τί έγινε ρε παιδιά;Εχασα επεισόδεια;Τί παίζει;Θέμης είναι γυναίκα;Ποια; Που δουλεύει;Εχουμε όνομα;Διαστάσεις;Χρώμα ματιών;Δυνατά σημεία;Που κυκλοφορεί;;;

12:25 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Δοκιμή για την απόκτηση ταυτότητας πρώην ανώνυμος (μόνο κατά 2/4).

12:29 AM

 
Blogger Τhemis said...

Δοκιμή επιτυχής, says blogger.


Well done peripiperis

12:35 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Ποιο σχολείο τελείωσες θέμη; Μήπως Παγκράτι;

12:41 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Πως προέκυψε αυτό το θέμα ρε παιδιά;Ειπε ο Θέμης ότι είναι γυναίκα;Εχω χάσει κάτι;

12:44 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Καλημέρα,γύρισα πριν λίγο και ταχω παίξει.
Ποιο είναι το θέμα μας;Ο Θέμης είπε οτι είναι γυναίκα; Η παίζουμε στοίχημα για το τί είναι;
Δεν παίζει ρε παιδιά το σενάριο να είναι γυναίκα.Αν ήταν γυναίκα θα είχε σπάσει με όσα γράφουμε, θα την έπιαναν τα κλάμματα, θα παράταγε το blog, θα εξαφανιζόταν.
Μη λέτε αστεία,φίλε Θέμη συνέχισε. Μαζί σου!

Αν σπάσει ο διάολος το πόδι του και είσαι γυναίκα, ελπίζω τουλάχιστον να είσαι γυναικάρα!

12:48 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Ρε Θέμη δεν μου κάθεται:
Να μην είσαι δημοσιογράφος και να ξέρεις τον Νίκο Χίο και να είσαι υπάλληλος του ΧΑ και να μην σχολιάζεις τον Νίκο Σαμοιλη.
Να είσαι άντρας και να θεωρείς αξιόπιστο πληροφοριοδότη τον μανάβη και να μην είσαι γένους θυληκού και να μη μου τσαμπουκαλευτείς με την σχετική ανάλυση.

12:53 AM

 
Anonymous Anonymous said...

εγω ρε παιδιά επιμένω.Μάλλον κυρία είναι η οικοδέσποινα και μας δουλεύει όλους ψιλό γαζί.Τουλαχιστον θα συστηθεί με μας κάποια στιγμή;
anonymous ξέρεις κάτι παραπάνω;Πες μας.

12:56 AM

 
Anonymous Anonymous said...

perispiperis,

τι εννοείς; Κάτι παω να πιάσω αλλά μάλλον έχω χάσει τεύχη. Ξέρεις ποια είναι η τύπισσα; Είναι γυναίκα ο Θέμης; Μας έπαιξε τοσο καλά τοσον καιρό;
Ρε φίλε μέχρι και για στρατό έλεγε,πώς γίνεται;Δεν υπάρχουν γκ.. που να ξέρουν τέτοιες λεπτομέρειες.Από την άλλη, Θέμης εντελώς ψύχραιμος για γυναίκα. Εχουμε κάνει σχόλια που θα έσπαγε αν ήταν γκ..
Από την άλλη,μπορείς να έχεις κάτι στο μυαλό σου φίλε.Λέγε τί σκέφτεσαι...

1:01 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Τί λένε ρε Θέμη; Είναι δυνατόν να είσαι γυναίκα; Και που δουλεύεις; Στο χρηματιστήριο ή δημοσιογράφος; Δεν το πιστεύω.Πες ρε φίλε

1:03 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Θέμη,
Σε παρακολουθώ απ΄το δεύτερο post που έστειλες,τον Οκτώβριο.Σε πάω, σε έχω τσεκάρει και δε λες μαλ.., αν είσαι γυναίκα, κατεβάζω παντελόνια !!!

Είμαι 39 ετών, γυναίκα με τέτοιο γραπτό λόγο δεν έχω ματαδει.Ακόμα κι΄αν δε θες να αποκαλυφτείς, μπορώ να σου στείλω μειλ;
Και να σε συναντήσω;Οπου και όταν εσύ θελεις;
Αν είσαι άντρας, σορρυ φίλε, αλλά διαβάζω τόσα σχόλια που πείστηκα...

1:09 AM

 
Anonymous Anonymous said...

perispiperis είναι ο ανώνυμος φίλος των προηγούμενων σχολίων;Καλά το κατάλαβα;
ρε φίλε, ξέρεις ποιος είναι Θεμης;Μήπως είσαι εσύ;;;;
Αν δεν είσαι εσύ, είναι γυναίκα σιγουρα; Αυτο που είπες για μανάβη και Χίο δεν το κατάλαβα, κάτι δεν έχω προλάβει φαίνεται.Αν όμως ξέρεις ποια είναι,ρίχτην εδώ.Στο πιατο μας. Στα λιοντάρια.Κι΄αν είναι αντράκι θα αντέξει.Αλλιώς θα τα παίξει γρήγορα και θα δικαιωθείς.

1:32 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Παιδιά πάμε από την αρχή:
Το θέμα μας είναι να ανακαλύψουμε τον Blogger που ξεκίνησε ως η Θεά της Δικαιοσύνης και τον κάνατε Θέμη εσείς! (Γιώτα ελπίζω να μην χρειαστείς Lexotanil)
Μόνο ο Reporter εχει βοηθήσει μέχρι στιγμής. Για να προσθέσω και εγώ στον προβληματισμό του λέω οτι κάπου έχω ακούσει οτι κάποια δημοσιογράφα του ΧΑ έχει άντρα κομπιουτερά που μετράει τρείς το λάδι τρείς το ξύδι στα Γήπεδα !Mπορείς να μάθεις Reporter; Και μη καρφώνεσαι με ψαρέματα γιατί ούτε γύλο δεν πιάνεις έτσι. Αντε στην σχολή Κουλούρη.
Patra4ever πολύ αβανταδόρο σε βρίσκω της οικογένείας είσαι;
Αν δεν διαβάζεται τα αναγραφόμενα στο Blog και ρωτάτε για μανάβη κλπ δουλειά δεν κάνουμε. Ξυπνήστε οι πρωινοί οι ποντικομαμές από την ΕΧΑΕ που μπαίνετε και διαβάζετε και μιλιά δεν βγάζετε. Είναι απλό στο ειδικό χώρο0 δεξιά γράφετε το σχολιακη σας αφού πρώτα πατήσετε το κουμπάκι που λέει είτε other είτε anonymous αντε να σας δώ.
Οι καλωδιοκαψούρηδες το κουβαδάκι τους και σε άλλη παραλία (virtual μη μου κρυώσεται χειμωνιάτικα γιατί είσαστε και ψιλοκγτουπ)

10:21 AM

 
Blogger Τhemis said...

perispiperis,

Toν Αστυνόμο Σαϊνη τί τον έχεις; Εάν δεν ήσουν αυτό που είσαι τί θα ήθελες να είσαι;
Ενώ στην αρχή μας φάνηκες συνήθης περίπτωση, η συλλογιστική σου μας έχει φτιάξει τη μέρα. Καλά τα πας, ανεξαρτήτως αν δε φτάσεις ποτέ σε μας, εκτιμούμε την προσπάθεια.
Να σου δώσουμε μία ιδέα; Γιατί δε μαζεύεις τις ποντικομαμές που λες( είσαι κι΄εσύ μία από αυτές όπως καταλάβαμε) να τα βάλετε κάτω, να τα μετρήσατε και να οδηγηθείτε σε συμπέρασμα ενδιαφέρον; Στην ανάγκη πάρτε μαζί σας τον Κουλούρη για να σας οργανώσει. Από τα πουλιά του Χρηματιστηρίου, αφήστε έξω τις κουρούνες και τους παπαγάλους, δε θα βοηθήσουν την κατασταση. Τίποτα σε κουκουβάγια παίζει;

11:22 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Αν ο perispiperis ήταν ήρωας..
Θα ήταν ο Κλουζώ ή ο αστυνόμος Μπέκας...

Ή Αγγελος του Τσάρλυ, αν είναι γυναίκα.

11:26 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Perispiperis είναι σίγουρα γυναίκα δημοσιογράφος.Πάει το μυαλό μου και σε μια συγκεκριμένη.Που ειχε απο παλιά κονε με διάφορους εκεί μέσα.Θέμης δεν ξέρω αν είναι γυναίκα ή άντρας πάντως εργάζεται στην ΕΧΑΕ.100%Θα αρχίσει κανεις να λεει ονόματα;

11:50 AM

 
Anonymous Anonymous said...

εγώ συμφωνώ με περι.Θέμης είναι γυναίκα, δεν είμαι σίγουρος ακόμα αν είναι δημοσιογράφος.Αλλά αν δεν είναι,ποια αλλη θα μπορούσε να ξέρει τόσο πρόσωπα και πράγματα;Κάποια που δουλεύειστο χρηματιστήριο;χλωμό.αν εχετε προσέξει θέμης δίνει και ειδήσεις, δε μιλάει μόνο για τους ανθρώπους του χρηματιστηρίου.ας φτιάξουμε μία λίστα.reporter θα βοηθήσεις; Μόνο αυτές οι 3 υπάρχουν;

12:05 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Εγώ σας λέω ότι perispiperis γυναίκα καιδημοσιογράφος.Πάει να θολώσει τα νερά τώρα,ο Θέμης είχε γράψει παλιότερα και γι΄αυτήν.Της την είχε πει ότι μπαινοβγαίνει σε γραφείο στελέχους του χρηματιστηρίου.
Ακόμα το κάνει.

12:10 PM

 
Blogger Τhemis said...

Αγαπητοί μου.

Εχω μία θαυμάσια ιδέα. Δεν τα μαζεύετε σιγά σιγά να συνεχίσετε τον σχολιασμό σας στο τελευταίο post με τίτλο Ψάξε, ψάξε δε θα με βρεις;

Οχι τίποτε άλλο, αλλά μαζεύτηκαν πολλά comments εδώ, φοβάμαι ότι θα αρχίσετε να χάνετε λογαριασμό. Τι λέτε;

12:14 PM

 

Post a Comment

<< Home

 
hit counter script