Wednesday, December 07, 2005

Βonus όλοι; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;;

Φτου...Να πάρει η ευχή, που λέει και ο λαουτζίκος.

Είχε δίκιο τελικά ο διαχειριστής, το διασταυρώσαμε το θέμα τον μανάβη, με τη φουρνάρισα. Πήγαμε μέχρι και στον περιπτερά μας, αυτός όλα τα ξέρει και λίγα μιλάει.

Ωραίο σ/κ θα κάνουν οι κύριοι και κυρίες του Χρηματιστηρίου. Την Παρασκευή έχουν μάζωξη. Δεν ξέρουμε αν θα γιορτάσουν καμμιά Αννούλα, δεν είναι αυτό το θέμα μας τώρα.

Τους έχει καλέσει ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου. Εκεί στο ισόγειο, ξέρετε εκεί που μαζεύονται κατά καιρούς για παρουσιάσεις βιβλίων ( παλαιότερα και άλλων ειδών, προϊοντων εισηγμένων εταιρειών).

Ενα είναι σίγουρο. Δε θα χαρούνε όλοι. Και έτσι όπως μας το μετέφεραν το θέμα, συμφωνούμε και επαυξάνουμε( παρόλο που δεν ερωτηθήκαμε...καράμπα!)

Κάτι για bonus θα τους πει μεταξύ άλλων ο κ. Καπράλος. Κάποιοι/κάποιες δε θα πάρουν, κάποιοι άλλοι θα φάνε πακέτο, κάποιοι άλλοι θα υποστούν νευρικό κλονισμό.

Εχουμε ένα τρίτο ξαδελφάκι που θα βρίσκεται στην αίθουσα την κρίσιμη εκείνη ώρα. Θα σας μεταφέρουμε ό,τι μας μεταφέρει. (του τάξαμε δύο μέρες off αρκεί να κάνει καλά τη δουλειά του εκείνη τη μέρα).

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Του Καπράλου το μπονους θα το μάθεις Θέμη; Αυτό θα έχει ενδιαφέρον.

12:32 AM

 

Post a Comment

<< Home

 
hit counter script