Thursday, December 08, 2005

Ωπα ρε μεγάλε... Φοβηθήκαμε τώρα...

Επιτέλους αγαπητοί μας, μας πήρε λίγο καιρό, αλλά αρχίσατε να ανοίγεστε επιτέλους.


Αυτή ήταν η κύρια επιθυμία μας, τα έχουμε ξαναπεί μη γίνομαστε κουραστικοί. Ο,τι κανουμε από δω το κάνουμε για την πάρτη μας, εξαρτήσεις δεν έχουμε, χάρες δε ζητάμε, είναι ωραία τελικά η ζωή όταν μπορείς να ανοίγεσαι και να γράφεις ό,τι(σοβαρό και στοιχειοθετημένο) γνωρίζεις..

Εχετε παραλείψει κάποια posts μας, έτσι αποκαλύπτουν οι ερωτήσεις σας. Εχουμε αναφερθεί στον κ. Σωκράτη Λαζαρίδη, παραπάνω από μία φορές. Οι ερωτήσεις και τα σχόλιά σας πολλά, ενδιαφέροντα τα περισσότερα.


Τί έγινε, πουλάει τσαμπουκά και σας τη σπάει; Για πέστε, για πέστε... Κάνει τον μάγκα και κουράζει τα πλήθη; Είναι κακότροπος και δύστροπος; Γιατί; Κλιμακτήριος ή κάτι άλλο; Δώστε συγκεκριμένες πληροφορίες και περιστατικά και θα τα δείτε εδώ ...δημοσιευμένα.

Προς το παρόν για ένα πράγμα σας διαβεβαιώνουμε. Δεν υπάρχει λόγος να μασάτε, να κομπλάρετε. Τσαντίλα αυτός; Πάνω του εσείς. Να μείνει όρθιος ο δυνατότερος. Μην τρελλαίνεστε.

Εχετε ράμματα για τη γούνα του ; Είμαστε οι άνθρωποί σας... Στη διάθεσή σας...

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Λαζαρίδης= αντιπρόεδρος χρηματιστηρίου.
Πολλά ράμματα για τη γούνα του,κανείς δεν έχει μιλήσει ως τώρα. Εχεις mail Θέμη;Φαξ;

12:36 AM

 
Anonymous Anonymous said...

τι έχει κάνει;Πρέπει να μάθουμε κι΄εμεις που δεν ξέρουμε Θέμη, για να προστατευτούμε.

12:41 AM

 
Blogger Τhemis said...

Φίλε anonymous,

Και γιατί δε μιλάει κανείς; Δεν τοπιασα αυτό.Και μειλ και φαξ και ό,τι θες έχουμε.Θα πας στην κεντρική σελίδα του blog,κάπου δεξιά θα βρεις το προφίλ μου. Εκεί, μεταξύ άλλων, θα δεις το mail μου.Στείλε ένα αναγνωριστικό και θα σου στείλω ηλεκτρονικά όλα τα υπόλοιπα που θέλεις.Περιμένω τα στοιχεία σου.Κακώς αργήσες φίλε.Κι΄αν εμείς δεν υπήρχαμε; Θα τα έτρωγε η μαρμάγκα τα στοιχεία;Αδικο.

12:50 AM

 
Anonymous Anonymous said...

προσπάθησα με δημοσιογράφους Θέμη αλλά όλοι τουμπεκι.Φοβούνται ή τον έχουν ανάγκη για τη δουλειά τους.Μπορώ να στείλω τώρα mail;

12:52 AM

 
Blogger Τhemis said...

φίλε anonymous,
Μπορείς να στείλεις ό,τι θέλεις, όποτε θέλεις. Θα σου απαντήσουμε βέβαια αύριο, διότι τώρα πάμε να την πέσουμε( δουλεύουμε αύριο πρωϊ -πρωϊ).
Λυπούμαστε που τα στοιχεία σου δεν έτυχαν της σωστής ανταπόκρισης ως τώρα.Πάντως εμείς ούτε ανάγκη τον έχουμε ούτε τον φοβόμαστε(αυτό κι΄αν είναι ανέκδοτο).

Στείλε και γράψε ό,τι ξέρεις φίλε.Δε θα σε απογοητεύσουμε!!

12:54 AM

 

Post a Comment

<< Home

 
hit counter script