Sunday, December 11, 2005

Μeritocracy, Meritocrazia ( ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ)

Tο ξαδελφάκι μας έκανε τελικά καλή δουλειά. Ηταν παρών σε όλη τη διάρκεια της ...μάζωξης του κ. Σπύρου Καπράλου με τους εργαζόμενους.


Για τα bonus που λέγαμε. Και τελικά χαλαρά κύλησε το πράγμα. Bonus αξιόλογο θα πάρουν όσοι πρέπει. Για να πουμε την αλήθεια δεν είμαστε 100% σίγουροι πως όλοι όσοι θα πάρουν το αξίζουν (επίσης 100%) , αλλά ρε αδελφέ, όταν είναι λιγότεροι οι έχοντες λαμβάνειν τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες για σωστότερη και πιο αξιοκρατική μεταχείριση.


Ολοι εμείς εδώ είμαστε υπέρ της επιβράβευσης. Είτε αυτή ακούει στο όνομα bonus είτε μίας καλής κουβέντας( προτιμούμε το bonus από τις καλές κουβέντες, ξεκάθαρο αυτό).
Η επιβράβευση πάντως καλό θα είναι να έχει όρια και στεγανά. Μερικοί τύποι ( και κάποιες τύπισες) από το ΧΑ είχαν καλο- συνηθίσει. Να τσιμπάνε bonus βρέξει χιονίσει. Δουλεύοντας ή καθήμενοι....

Κόπηκε ο βήχας φέτος, ελπίζουμε και του χρόνου. Και του παραχρόνου. Αντε και καλύτερες μοιρασιές του χρόνου κ. Καπράλο( σε λίγες ωρίτσες γιορτάζετε... Μη φανταστείτε ότι το ξεχάσαμε)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

 
hit counter script