Wednesday, December 21, 2005

Με πήρε ο ύπνος κι΄εγειρα (΄Η :Τα λεφτά μας πίσω!!!!)

Aγάπη μου,

Άκυρο το προηγούμενο μήνυμα, είμαι στη διάθεσή σου για ό,τι θέλεις. Δε χρειάστηκε να θυμηθώ τρόπους αποστήθισης από τα μαθητικά μου χρόνια, οι τύποι στο Χρηματιστήριο έκαναν την έκπληξη πάλι.

Δεν ανακοίνωσαν τίποτα, κάτι για μεγάλης διάρκειας συνεδρίαση του ΔΣ είπαν, ουδείς κατάλαβε τί ήθελε να πει ο ποιητής...
Τους είπε κανείς ότι μετά τις 8 το βράδυ ξαπλώνουμε; Και δεν ήθελαν να ενοχλήσουν οι άνθρωποι; Ούτε τους δημοσιογράφους , ούτε κατ΄επέκταση εμάς;

Να σας πω αρμόδιοι , μην κουράζεστε, μην άγχεστε. Χαλαρά, η ζωή είναι ωραία, χαλαρά. Σκεφτείτε το με την ησυχία σας, συζητήστε το με το διπλανό σας, ξαναξεφυλλίστε εισηγήσεις και πίνακες, πιέστε κι΄έναν καφέ στο μεταξύ. Πάτε να ψωνίστε και κανα Χριστουγεννιάτικο.

Μετά έρχονται αργίες, ακολουθούν κανα δυο εργάσιμες, ελα μωρέ τώρα, ποιος θα δουλεύει κανονικά την επόμενη εβδομάδα; Αηδίες, υπερβολές... Ξαναμελετήστε τις εισηγήσεις και τους πίνακες, πιέστε κι΄έναν δεύτερο καφέ. Φάτε και κανένα μελομακάρονο.

Στο μεταξύ, θα έχει αλλάξει η χρονιά. Ε, μετά θα έχουμε καμμιά εβδομάδα ευχών και φιλιών, έχει καμμιά σημασία που θα παίζουν ήδη οι νέοι κλάδοι και οι νέοι δείκτες; Σιγά τα αυγά. Ας βάλουν τον πισινό τους κάτω οι επενδυτές, οι δημοσιογράφοι,οι χρηματιστές, οι εισηγμένοι επιχειρηματίες. Και ας μάθουν τη νέα κατάσταση. Μέσα σε 1ο λεπτά.

Δεν κατάλαβα, πόσο νωρίτερα ήθελαν να τα ξέρουν ; Μην τρελλαθούμε κιόλας.

Πάλι καλά που θα τους ενημερώσετε να λένε. Πάλι καλά...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

 
hit counter script