Tuesday, December 20, 2005

Τα κατάφερα!

Είδες που φοβόσουνα αγάπη μου ; Μία χαρά συρρίκνωση πέτυχα. Αν συνεχίσω έτσι δε θα έχει νόημα και η λέξη Ομιλος...

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Αγαπητές Θέμη, πρώτη φορά συμμετέχω με σχολιασμό στο blog σου, αν και σε παρακολουθώ σχεδόν από την πρώτη μέρα που άρχισες να γράφεις. Εμένα δεν με απασχολεί ούτε το φύλλο σου, ούτε αν είσαι ή όχι εργαζόμενος στον όμιλο. Με ενδιαφέρει μόνο η άποψή σου όταν την τεκμηριώνεις σωστά. Γιατί ενώ πολλές φορές σε βρίσκω σωστό και αντικειμενικό στο σχολιασμό σου, προσώπων, πραγμάτων και καταστάσεων, μερικές φορές διακρίνω κάποια εμπάθεια και ασάφεια. Θα ήθελα πολύ να είσαι ποιό συγκεκριμένος όταν μιλάς για πρόσωπα και καταστάσεις, ιδιαίτερα όταν αυτά επηρρεάζουν μεγάλη μερίδα κόσμου, επενδυτών και εργαζομένων στο χρηματιστηριακό χώρο.

Στο θέμα αυτής σου της σημείωσης τώρα, θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η άποψή σου, Θέμη, για τη νέα αυτή συρρίκνωση; Ποιός τη θέλει και για ποιό πραγματικά λόγο γίνεται; Τι επιπτώσεις θα έχει;
Εδώ θα δούμε αν τα ξέρεις καλά τα χρηματιστηριακά είτε στο front-office είτε στο back-office, είτε είναι στο προσκήνιο είτε στο παρασκήνιο και αν έχεις ολοκληρωμένη πληροφόρηση.

2:37 PM

 
Blogger Τhemis said...

Anonymous,

Πριν λίγο διάβασα το μήνυμά σου, ομολογουμένως από τα πλέον ενδιαφέροντα που έχω λάβει.( μπράβο anonymous...) Και σ΄ευχαριστώ πολύ, αφενός γιατί μου έγραψες και αφετέρου γιατί μου δίνεις μία πολύ καλή ευκαιρία να πω ορισμένα πράγματα που ίσως αποτελέσουν την αφετηρία μίας ενδιαφέρουσας συζήτησης αν μη τί άλλο.
Σήμερα αργώ - με συγχωρείς - μόλις επιστρέψω η απάντηση προς εσένα θα είναι από τα πρώτα μου μελήματα.
Καλημέρα φίλε.

12:43 AM

 

Post a Comment

<< Home

 
hit counter script