Tuesday, December 13, 2005

Ψάξε, ψάξε, δε θα με βρεις...

Kαλημέρα αγαπητοί μου,


Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά από χθες το βράδυ παίζουμε ένα παιχνίδι όλοι εμείς κι΄εσείς.

Το παιχνίδι λέγεται Βρες το δολοφόνο.
Είμαστε παιχνιδιάρηδες τύποι, θα το αφήσουμε να εξελιχθεί.

22 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Τί ψάχνουμε;Θέμη τελικά δεν μου απάντησες,είσαι γυναίκα;

12:06 PM

 
Blogger Τhemis said...

Γλυκειά Γιώτα,

Τώρα σε λίγο θα έρθουν εδώ και άλλοι φίλοι, που τώρα βρίσκονται σε παρακάτω post.Θα μαζευτείτε εδώ και θα σου εξηγήσουν τί ακριβώς ψάχνετε.
Παίζετε ένα ωραίο παιχνίδι, κάνε λίγο υπομονή. Οποιος μπει πρώτον, άρπαξέ τον απ΄τα μαλλιά και βάλτον να σου εξηγήσει τί ψάχνετε,ΟΚ;

12:16 PM

 
Anonymous Anonymous said...

ωραία, επαναλαμβάνω απο δω,perispiperis γυναίκα- δημοσιογράφος.Του χρηματιστηριακού ρεπορτάζ, σε εφημερίδα δουλεύει όχι σε κανάλι.

12:18 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Παιδιά,
Συγκεντρωθείτε.Ισως όντως perispiperis μας βοηθήσει στη λύση,χωρίς να το ξέρει.
Ενα είναι σίγουρο.Peris και Θέμης είναι διαφορετικού φύλου.Προσέξτε τα σχόλια που κάνουν μεταξύ τους.Την ψιλολένε ο ένας στον άλλο,με υπονοούμενα. Μπορεί και να γνωρίζονται.Αν peris γυναίκα,τότε σίγουρα Θέμης αντρας ή το αντίθετο.
Peris έκανε σχόλιο για καψούρηδες που την έπεσαν σε Θέμη, αρα ζήλεψε.Αρα μάλλον peris γυναίκα.
Το λαγωνικό.

12:25 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Τελικά όλοι κρύβουμε ένα "ρατσιστή" μέσα μας. Γιατί εκτός απ' τον Αστυνόμο Σαϊνη (και τη φίλη Γιώτα βεβαίως), ποιον άλλον ενδιαφέρει αν ο Θέμης είναι άντρας ή γυναίκα; (Στη δεύτερη περίπτωση σας είδα λίγο παραπάνω προβληματισμένους. Γιατί άραγε;). Το ΘΕΜΑ είναι τι λέει το άτομο και κυρίως γιατί τα λέει.

1:51 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Tί έγινε ρε παιδιά.σας εχασα.Να βοηθήσω ρε σεις, είπα ήδη ποιες δημοσιογράφους εχει το ρεπορτάζ.Τριανταφυλλοπουλου,Ζαφολια,Σακελλάρη.Μιλάμε για τις βασικές,αν δουλεύει καμμία ως βοηθός αντρα σε εφημερίδα ή καναλι,δεν την ξέρω. Τελικά,ο anonymous και το λαγωνικό συμφωνούν ότι peris είναι γυναίκα.Αρα θέμης άντρας;Δημοσιογράφος όμως ή όχι;

8:33 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Καλα, χαμπάρι δεν έχετε πάρει;perispiperis είναι δημοσιογράφος με την οποία εχει ασχοληθεί και θέμης. Και του τα χώνει τώρα κομψά.Δεν τα έχετε διαβάσει όλα τα κομμάτια του site;γιατί δε λέμε ονόματα για PERISPIPERIS και Θέμης; Φοβάμαστε κάτι;

8:36 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Ρε anonymous σορρυ αλλά μας έπρηξες.Εσύ λες οτι ξέρεις, εμείς δεν ξέρουμε, ποιος φοβάται ποιον φίλε; Γιατί δε λες εσύ ονόματα;Ξέρεις κάτι ή απλώς μας παραμυθιάζεις;

10:44 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Perispiperis είναι η δημοσιογράφος.Ξυπνήστε, μην τρώτε ό,τι σας λεει η Ζαφόλια.Με κάθε καθεστώς προεδρικό τα πήγαινε καλά,εξακολουθεί να είναι ψηλομύτα και να ξεχνάει όσους την βοήθησαν παλιά.Τότε που δεν την ήξερε ούτε η μάνα της.

10:48 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Αρα συμφωνείς με λαγωνικό. Και θεμης=αντρας δηλαδή; Από το Χρηματιστήριο;
Η Ζαφόλια δηλαδή ξέρει δηλαδή τον Θέμη και ζήλεψε που του την έπεσαν κάποιες; Εστω και virtual, όπως είπε;

10:51 PM

 
Anonymous Anonymous said...

ρε παιδιά συγγνώμη αλλά έχει ξεφύγει το πράγμα. Κάποιος φίλος που κάνει σχόλια(peris) είναι η δημοσιογράφος που λέτε;Και λοιπόν;ΡΕ anonymous τί ζόρι τραβάς; Σε έχει φτύσει η δημοσιογράφος;Επαγγελματικά ή προσωπικά;

10:55 PM

 
Anonymous Anonymous said...

ιππόκαμπος is right.Αντί να ασχοληθούμε με το τί μας λεει το άτομο( και ΓΙΑΤΙ),έχετε λυσάξει να μάθουμε αν είναι άντρας ή γυναίκα.
Αν είναι άντρας ατυχήσαμε.Αν είναι γυναίκα ατυχήσαμε διπλά.Γιατί δεν μας το γνωστοποιεί, άρα χέστηκε για νεες γνωριμίες.

Θέμη, αν ποτέ θελήσεις να παρουσιαστείς, κάντο σε δημόσιο χώρο...Μερικοί περιμένουν πώς και πώς τη στιγμή για να σου την πέσουν( είτε με ξύλο αν είσαι δικός μας είτε με κόλλημα αν είσαι γυναίκα)

11:02 PM

 
Anonymous Anonymous said...

θέμης είναι εργαζόμενος στο χρηματιστήριο.Δε γίνεται αλλιώς να΄τα ξέρει όλα αυτά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα φίλε, μπορώ να πω ονόματα

11:03 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Ε λέγε τότε

11:07 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Από το κτήριο της Πεσματζόγλου ο Θέμης. Αυτό είναι σίγουρο, όσοι ξέρουν κατάλαβαν.

11:19 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Κι΄εσύ εκεί είσαι φίλε anonymous;

11:22 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Ναι, georgeag.Eκεί είμαι.Χρόνια στο κύκλωμα, χρόνια στο Χρηματιστήριο γι΄αυτό ξέρω προσωπα και πραγματα.Και επιμένω.Γιατί η Ζαφόλια και διάφοροι απο δω κάνουν τους πονηρούς και αυτό πρέπει να σταματήσει.

11:27 PM

 
Blogger Τhemis said...

Απόψε είμαι κάπως. Μίλαγα με κολλητό πριν λιγη ώρα του είπα ότι μάλλον άρπαξα κρύωμα και δεν είχα σκοπο να το ξενυχτήσω.Πρέπει να γίνω καλά αγαπητοί μου,οι εξελιξεις παραμονευουν!
Μπήκα να πω μια καληνύχτα και διάβασα τα comments σας. Ωιμέ! Ω ρε μάνα μου, που θα λέγαν και στο χωριό μου. Στον φίλο anonymous που μιλάει για δημοσιγράφο και για μένα( ότι βρίσκομαι 100% στο κτίριο της ...Πεσματζόγλου) πρέπει να απαντήσω. Πάω να πάρω ένα αναβράζον depon και επιστρέφω φίλοι μου.

11:32 PM

 
Blogger Τhemis said...

Φίλε anonymous καλημέρα,

Χρόνια στο Χρηματιστήριο ε; Και χρόνια στο κύκλωμα;;

Και τόσα χρόνια βρε αθεόφοβε(η) δεν έμαθες τη σωστή επωνυμία του δρόμου επί του οποίου βρίσκεται η βάση σου;

Πεσμαζόγλου: α) Γεώργιος( 1889-1984) διπλωμάτης και πολιτικός από την Αλεξάνδρεια β) Ιωάννης(1857-1906) οικονομολόγος και τραπεζίτης γ) Στέφανος( 1901-1940) δημοσιογράφος, εκδότης της εφημερίδος Πρωία. δ) Ιωάννης( Γιάγκος)(1918) οικονομολόγος από τη Χίο , καθηγητής πανεπιστημίου, πολιτικός.

Βρε πτωχέ anonymous, Πεσματζόγλου δεν παίζει, βγάλε το τ και παίξε μπάλα. Γιατί είσαι φουρτουνιασμένος; Με τη Ζαφόλια τη δημοσιογράφο και με το κτίριο το δικό σου; Βλέπεις παντού εχθρούς; Βλέπεις παντού φαντάσματα; Χρόνια στο κύκλωμα και ακόμα εκτός κυκλώματος παραμένεις;

Φίλε anonymous, με χαρά αποφασίσαμε να σου στείλουμε ένα νεοελληνικό λεξικό. Για να βρίζεις και να επιτίθεσαι σωστά.
Δεν υπάρχει πιο αστείο θέαμα από αυτόν που φωνάζει ανορθόγραφα...
Καληνύχτα φίλε...

Και που΄σαι: Εχουμε στο μυαλό μας έναν τύπο: Οντως χρόνια στο κουρμπέτι, ψιλοτεμπελάκο, ψιλοελλιπή, ψιλοκακιασμένο. Που μόνο να απαιτεί ξέρει, αντί να κάνει προσευχές που παραμένει ακόμα εκεί μέσα.Χωρίς να προσφέρει τίποτα ουσιαστικό.

Είσαι τέτοιος ή έχουμε πέσει εντελώς έξω;
Βρε συ, πέφτουμε ποτέ εμείς έξω;

11:44 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Αν ο anonymous ήταν ζώο...
Θα ήταν κουνάβι...Μυρίζει άσχημα...

Αν ο Themis ήταν ζώο...
Θα ήταν σκύλος και γάτα μαζί.. Πιστός σε όσους είναι φίλοι, βγάζει νύχια στην αδικία...

Αν peris ήταν ζώο...
Θα ήταν ελάφι...Τρέχει μακρυά όταν φοβάται, γρήγορο και ευέλικτο.

Αν εγώ ήμουν ζώο...
Θα ήμουν γάιδαρος.. Που αντέχω και σχολιάζω ακόμα...Τουλάχιστον να βγάλουμε μία άκρη σύντομα. Αμα γουστάρει και ο Θέμης.
Ειδάλλως, πάσο παιδιά. Μόνος του το έφτιαξε το blog, μόνος του θα το γκρεμίσει.

Θέλω να γνωρίσω Θέμη, perispiperis και anonymous. Mε τη μία.Γίνεται;;;;

11:57 PM

 
Anonymous Anonymous said...

anonymous είναι γυναίκα.Το ξέρω γιατί κι΄εγώ εκεί δουλεύω.Το μεσημέρι σε διάβαζε Θέμη και είχε αποφασίσει να σου γράψει.Τα έχει πάρει μαζί σου και με τη δημοσιογράφο. Είσαι όντως δικός μας;Απο δω;

12:19 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Μη με μπερδεύετε εμένα με τον αλλο anonymous,εγώ είμαι το λαγωνικό.
Διαβάζοντας τα σχόλια των υπολοίπων βλέπω ότι τελικά συμφωνούμε στο συλλογισμό μου.peris γυναίκαι και Θέμης άντρας.Λογικό ο θέμης να βρίσκεται εντός των τειχών του Χρηματιστηρίου.Αν και δεν πρέπει να αποκλείσουμε το αλλο σενάριο:peris εντός των τειχών(γυναίκα εργαζόμενη δηλαδή) και Θέμης κάποιος δημοσιαγράφος άντρας.

10:21 AM

 

Post a Comment

<< Home

 
hit counter script