Wednesday, November 09, 2005

Happy B-Day to us....

Σας ευχαριστούμε πολύ...

Εχουμε γενέθλια απόψε, σχεδόν γενέθλια δηλαδή, γίναμε 1 μηνός και κάτι ψιλά.

Αυτές τις προηγούμενες 30 ημέρες, δεν επιδιώξαμε να σας οδηγήσουμε σε λάθος μονοπάτια, δε θελήσαμε να σας αποπροσανατολίσουμε.
Δεν μας ξέρετε, κι΄όμως στείλατε μηνύματα, στείλατε απορίες, στείλατε τις σκέψεις σας.Αυτό μετράει πολύ για μας..Ξεπεράσατε τις προσδοκίες μας.

Επειδή ίσως κάποιοι απορούν ακόμα, βρεθήκαμε εδώ γιατί έχουμε την άνεση-και το κέφι- να το κάνουμε.Θέλουμε να σας κρατάμε γνώστες, ενήμερους, θέλουμε να βοηθάμε όποτε μπορούμε.

Ακόμα δεν μας τσεκάρατε; Δεν έχουμε να κερδίσουμε κάτι απο σας, για την προσωπική μας ικανοποίηση στήσαμε τούτο το blog, το οποίο και εφοδιάζουμε καθημερινά με ό,τι θεωρούμε δέον.
Πόσο ακόμα θα σας κάνουμε παρέα; Μέχρι να βαρεθούμε! Ποιος ξέρει πόσο θα διαρκέσει αυτό το κέφι μας..
Εχουμε κι΄ένα μήνυμα, για τον πατέρα ενός απο μας. Που μας παρακολουθεί μεν, μας ελέγχει δε. Και κάνει καίριες παρατηρήσεις.
Λοιπόν, πατέρα σταμάτα τη γκρίνια. Θα αλλάξουμε ό,τι δε σου αρέσει, θα κάνουμε πιο ευδιάκριτες τις ημερομηνίες, προς το παρόν διάβαζέ μας κάθε μέρα και απόλαυσε αυτό που κάνουμε! Οσο το απολαμβάνουμε κι΄εμείς. Αντε, Χρόνια μας Πολλά.Τρόπος του λέγειν δηλαδή...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

 
hit counter script