Sunday, November 06, 2005

Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως( λέμε τώρα...)

Σκεπτόμενοι τί θα φάμε απόψε, είπαμε να σας ενημερώσουμε για το 7ο forum που διοργανώνεται εντός της εβδομάδος στη Νέα Υόρκη, από την Capital Link, σε συνεργασία με το ΧΑ, τον ΣΕΒ και άλλους φορείς.

Θέμα του φετεινού forum Greece in a new Era- Business and Investment Opportunities and the Development of Southestern Europe.

H ημερίδα ακούγεται ενδιαφέρουσα, οι ομιλητές γνωστοί και γνώστες, μας έκανε όμως εντύπωση το εξής: Μπήκαμε στην ιστοσελίδα της ΕΝΕΙΣΕΤ(Ενωση Εισηγμένων Εταιρειών) και βρήκαμε τη αναγγελία του σχετικού forum.Μέχρι εδώ καλά, πολύ καλά δηλαδή.

Παρακάτω, η ίδια ιστοσελίδα μας πληροφορεί πως μπορούμε να διαβάσουμε από τώρα την ομιλία του προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ενωσης, του κ. Παναγιώτη Δράκου, που θα συμπεριληφθεί σε περιοδικό(η ομιλία βρε), το οποίο θα διανεμηθεί στην εκδήλωση.

Γεμάτοι όρεξη και ενδιαφέρον κάναμε κλικ εκεί που έπρεπε. Και αρχίσαμε να διαβάζουμε. Και κάτι μας θύμιζε η όλη ομιλία. Σαν να την είχαμε ξαναδεί. Σαν να την είχαμε ξαναδιαβάσει. Σπάγαμε το κεφάλι μας να θυμηθούμε, μέχρι που έφτασε ο μικρότερος της παρέας( τα νιάτα..τί σου είναι τα νιάτα, έχουν απόλυτη διάύγεια) και μας θυμισε ότι την ομιλία αυτή την έχουμε σχολιάσει πριν λίγες μέρες σε post με τίτλο Felicita!!! Eυτυχία !!!!

Αμαν ! Θυμηθήκαμε !!! Είναι η ομιλια που έκανε ο πρόεδρος της ΕΕ της ΕΝΕΙΣΕΤ σε πρόσφατη εκδήλωση για την Εταιρική Διακυβέρνηση.

Αααααα...κύριε πρόεδρε θα σας μαλώσουμε... Πάλι τα ίδια λέτε ; Επανάληψη; Εις την αγγλικήν αυτή τη φορά; Κι΄εμείς τί θα σχολιάσουμε;

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

 
hit counter script