Tuesday, November 01, 2005

Συγγνώμη κυρία μου, ποια είστε;;;

2 Νοεμβρίου σήμερα. Το εορτολόγιό μας δεν αναφέρει κάποιον εορτάζοντα, κάποια εορτάζουσα. Πάμε πάσο εμείς, το εορτολόγιό μας το εμπιστευόμαστε.

Σκοπεύουμε σε λίγες μέρες να μιλησουμε και για εκπροσώπους του Τύπου. Εκπροσώπους όχι μόνο του Τύπου αλλά και του λεγόμενου αδύναμου φύλου.

Και να μοιραστούμε μαζί σας τις αρμένικες επισκέψεις αυτών σε ανώτερα( call me ανώτατα) στελέχη του ΧΑ. Στο κεντρικό κτίριο του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Επισκέπτονται οι κυρίες τα στελέχη, την επόμενη ημέρα κάνουν τις πονηρές σε διάφορα τρέχοντα θέματα. Εχουν λεπτομέρειες. Εχουν και τη μύτη ψηλά! Χρόνια τώρα.

Σοβαρά μιλάτε κυρία μου; Εντός λίγων 24ωρων θα επανέλθουμε. Για να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος σας...

10 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Θέμη δεν ξέρω αν με θυμάσαι..Η Γιώτα είμαι.. σου είχα ζητήσει να γνωριστούμε, μου είπες να αφήσω τη φαντασία μου να οργιάσει προς το παρόν..

Μου άρεσε αυτό που έγραψες, επειδή οφείλονταν στο «αδύνατο» φύλλο. Είναι δηλαδή δημοσιογράφος ; Και πάει στον πρόεδρο ; Και της δίνει ειδήσεις; Πεσμας Θέμη, αφού δε θέλεις να δουμε το πρόσωπό σου, πες μας έστω...

11:46 PM

 
Blogger Τhemis said...

Φίλη Γιώτα,

Καταρχήν, επειδή κι΄εσύ ανήκεις εκεί, δεν είναι «αδύνατο» αλλά «αδύναμο» το φύλο.

Ω ναι, είναι δημοσιογράφος. Δεν ξέρουμε αν πάει και στον πρόεδρο(μας έδωσες ιδέα τωρα!), πάει όμως αλλού. Συχνά και πυκνά!

Αυτά για απόψε Γιώτα μας...

12:16 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Φίλε Θέμη, Συγχαρητήρια πρώτα απ΄όλα. Πες τα όλα. Δημοσιογροάφος που κάνει επισκέψεις αρμενικές; Σε ποιον; Είναι ωραια τουλάχιστον; Και αν δεν είναι ωραία, τα γράφει ωραία;

Ενας παλιός επενδυτής....

12:47 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Κότσος said
Φίλε Θέμη αν είναι καλή η δημοσιογράφος πές της να περάσει και από το Νο 10 της Ντουνινγκ (Downing) στρειτ (street) να της δώσουμε και εμείς οτι έχουμε.

6:32 PM

 
Blogger Τhemis said...

victim99,

Kαταρχάς ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Μάλιστα victim99, δημοσιογράφος είναι. Είπαμε σε ποιον, ή μάλλον τον ζωγραφίσαμε.

Νόστιμη είναι, τώρα για το αν τα γράφει ωραία, εσύ αποφασίζεις. Μάλλον κάπου θα έχει πάρει το μάτι σου δικό της γραπτό. Αφού είσαι και παλιός επενδυτής...

4:47 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Και συγγνώμη ρε παιδιά,

Αυτή η δημοσιογράφος πάει στο ανώτατο στέλεχος. Στην τελική, δουλειά της είναι να βρίσκει ειδήσεις. Για το στέλεχος του Χρηματιστηρίου δεν τραβάμε κανένα ζόρι; Μη μου πείτε τώρα ότι πάει και κάθεται με το ζόρι στο γραφείο του. Μην τρελλαθούμε κιόλας

4:50 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Ρε είστε καλά; Ολοι εσείς που στέλνετε μειλάκια γεμάτα απορίες; Ρε αφήστε το κορίτσι να πηγαίνει όπου θέλει.Στην πλάτη σας κάθεται; Η στα γόνατά σας και σας βαραίνει;

Τί είστε εσείς ρεεεεε. Αν ήταν η ζήλεια ψώρα..

Μία ερώτηση μόνο φίλε Θέμη. Την ίδια με αυτή που εκαναν ο victim99 και ο kotsos. Είναι καλή η τύπισα; Οχι τίποτα αλλο, να κάνουμε βουντου στο στέλεχος. :-)))

7:30 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Την ξέρω εγώ αυτή τη δημοσιογράφο. Την έχω πετύχει πολλές φορές να μπαίνεισ το χρηματιστήριο. Και να αράζει.

Το πιο ενοχλητικό είναι το υφάκι της. Πολύ τουπέ ρε σεις. Ποια νομίζει ότι είναι;

7:36 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Κιεσύ ρε anonymous γιατί χαλιέσαι; Για το τουπέ της ή γιατί δεν έρχεται να αράξει στο δικό σου γραφείο; :-)))))


Χαλάρωσε φίλε, μόλις μας είπες χωρίς να το θέλεις ότι κάπου εκεί κατοικοεδρεύεις και συ.ζηλεύεις;

11:25 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Δεν κατάλαβα. τί γίνεται; λέμε για δημοσιογράφο που μπαίνει και ξεχνάει να βγει από τα γραφεία κάποιου στελέχους;ποιου στελέχους;θέλουμε κι΄εμείς!!δεν είμαστε στελέχη αλλά θα γίνουμε για πάρτη της.συμφωνώ με το μιχάληπαπαν.

Θέμη, σου στέλνω μειλ με ερώτηση για στρατηγικό επενδυτή και ταλαιπωρημένη μετοχή.ευχαριστώ φίλε.

12:21 AM

 

Post a Comment

<< Home

 
hit counter script