Wednesday, October 12, 2005

Ενα φάντασμα τριγυρίζει στην Ευρώπη...

Δίκες. Αντιδικίες . Αγχη. Προετοιμασίες. Φόβοι.


Το κλίμα αυτό δεν μας αρέσει ιδιαιτέρως, είναι όμως αυτό που επικρατεί τούτη την περίοδο. Ενόψει - και κατά τη διάρκεια κάποιων άλλων - δικαστικών εξελιξεων που παρακολουθούμε όλοι.

Με δύο λόγια θα μιλήσουμε γι΄αυτό. Μάλλον κανείς αρμόδιος δε θα μας ακούσει, δεν πτοούμαστε όμως εμείς. Αρκεί να μας ακούσετε εσείς.

Ρωτήστε- εάν δεν γνωρίζετε ήδη - για τις δίκες που έχουν ήδη ή πρόκειται να ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες. Και σχετίζονται με χρηματιστηριακά δρώμενα του παρελθόντος.

Καμμία αντίρρηση, όπου υπάρχει αμφιβολία ή ένδειξη λάθους χειρισμού, να έχουμε δίκη. Να αποφανθεί η δικαιοσύνη.

Διαβάζουμε προσεκτικά τα πάντα. Προσπαθώντας να είμαστε ενημερωμένοι και συνεπείς απέναντί σας. Οπου και αν πιστεύετε. Ο,τι και αν ψηφίσατε. Ο,τι κι΄αν σκοπεύετε να ψηφίσετε.
Απαντήστε μας με το χέρι στην καρδιά : θεωρείτε πως όλες οι δίκες που αυτήν την περίοδο «τρέχουν« είναι δείγμα κάθαρσης ; ΄Η μήπως λειτουργούν και ως μαγική εικόνα ;;

Κάτι γίνεται, κάτι που δεν καταλαβαίνουμε, κάποιοι θα τιμωρηθούν μαντέψτε το αποτέλεσμα .
Η δίκες αφορούν όλους τους «υπεύθυνους» του παρελθόντος ; Εχετε αποκλείσει όλοι το ενδεχομενο να εμπλέκονται σε αυτές και άνθρωποι που κάποτε προσπάθησαν πραγματικά , άνθρωποι που λειτούργησαν με βάση τα δεδομένα που είχαν στη διάθεσή τους ;
Ταυτόχρονα , όλοι όσοι ΤΟΤΕ έλεγαν, φλυαρούσαν, υπόσχονταν, φώναζαν δυνατά, βρίσκονται σήμερα υπό μία δικαστική δοκιμασία ; ΟΛΟΙ ;
΄Η μήπως πάλι την πληρώνει η πρώτη σειρά ; Η εύκολη επιλογή ;

Τα χρηματιστηριακά θέματα, τόσο εξειδικευμένα , τόσο υψηλών απαιτήσεων, τόσο ειδικών προδιαγραφών.

Με μία ευχή θα κλείσουμε τούτο το κείμενο . Οσοι αποφασίζουν για τις τύχες κάποιων αυτές τις εβδομάδες, να έχουν ανοιχτό μυαλό, ορθάνοιχτα αυτιά , σωστή κρίση.
Να είναι απολύτως ενημερωμένοι, να ακούσουν τους άλλους, να καταλήξουν σε ορθές αποφάσεις.
Εάν όλα αυτά ισχύσουν, κανείς δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Μόνο τότε όμως.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

 
hit counter script