Wednesday, October 12, 2005

Ξεχάστηκα...

Συμβαίνουν και αυτά... Να πάει πίσω η αύξηση κεφαλαίου μίας εισηγμένης εταιρείας, επειδή ... ooops... κάποιοι ξεχάστηκαν.

Μας έλεγε το πρωϊ η κυρία στο φούρνο, πως η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς επρόκειτο να εγκρίνει και την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Εθνικής Ασφαλιστικής.
Περιμέναμε, περιμέναμε, τίποτα.

Συνδυάσαμε τις - ελάχιστες - γνώσεις μας με μία ανακοίνωση της Ε.Α. που ακολούθησε , και τολμήσαμε να καταλήξουμε στο εξής συμπέρασμα: Είτε η εισηγμένη είτε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς άργησαν..

Από την ημέρα πραγματοποίησης της Γενικής Συνέλευσης μίας εταιρείας ( κατά τη διάρκεια της οποίας αποφασίζεται και η αύξηση μ.κ. αυτής) υπάρχει ένα περιθώριο εντός του οποίου θα πρέπει να έχει εγκριθεί το σχετικο ενημερωτικό δελτιο, να έχει ξεκινήσει η άσκηση δικαιώματος και λοιπά.

Εάν το διάστημα αυτό ήταν ολιγοήμερο, μη φανταστείτε ότι θα το κάναμε θέμα. Δε θα τολμούσαμε..Ομως, αναφερόμαστε σε ένα διάστημα 5 ( ή μήπως κι΄έξι ;) μηνών !
Ποιος εκανε το λάθος ; Ποιος είναι υπεύθυνος ; Ποιος έχει κάτι να μας πει ; Δύο είναι οι εν δυνάμει «υπεύθυνοι» : Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και η Εθνική Ασφαλιστική.

Μα γίνεται αγαπητοί μου ; Να χάσεις προθεσμία ; Ενώ έχεις χρονικό περιθώριο μηνών ; Τί λέτε εσείς φίλοι μας ;

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

This comment has been removed by a blog administrator.

9:27 PM

 

Post a Comment

<< Home

 
hit counter script