Wednesday, October 12, 2005

Created nature

Μας στενοχωρείτε . Και δεν υπάρχει λόγος. Τόσα μηνύματα, τόσες ερωτήσεις, τόσο «ενδιαφέρον» για το «χρυσόψαρο μέσα στη γυάλα» ; Που γράφαμε προ ημερών ;

Μήπως δεν ήμασταν σαφείς ; Σκοπός μας δεν είναι να παραστήσουμε τους καταδότες, τα καρφώματα ποτέ δεν περιλαμβάνονταν στα ενδιαφέροντά μας. Τα έφερε έτσι η ζωή και ξέρουμε μικρές λεπτομέρειες, που όμως έχουν σημασία μόνο για τους ενδιαφερόμενους, όχι για τους επενδυτές στους οποίους απευθυνόμαστε.

Αρα τελικά, όλα τα μηνύματα προέρχονται από «ενδιαφερόμενους» ; Τσ τσ τσ.... Κρίμα. Δεν είστε εσείς το αντικείμενο του ενδιαφέροντός μας. Οχι προς το παρόν.


Δε θα μιλήσουμε ακόμα για τον κύριο με τις επιρρεπείς ποδοσφαιρικές τάσεις. Αφήστε τον στην ησυχία του για λίγο. Εχει και τρεχάματα, αναδιοργανώνεται σχεδόν εξ ολοκλήρου ο τομέας του.

Αφήστε τους... χρυσους πρωταθλητές να δουλέψουν όπως πρέπει. Τελείωσε προ ημερών ένα βασικό έργο τους, έρχονται άλλα όμως.

Για τις ειλικρινείς σχέσεις δε θα μιλήσουμε ακόμα , φτου φτου , φοβόμαστε το κακό μάτι.

Οσο για τις λυκοφιλίες, αυτές τις παρακολουθούμε στενά. Και είμαστε έτοιμοι να ενημερώσουμε( ανώνυμα αλλά πάντα καλοπροαίρετα) το επικείμενο «θύμα».

Γιατί εμείς ψηφίζουμε μόνο ειλικρινείς σχέσεις. Οσα σκαμπανεβάσματα και αν προϋποθέτουν αυτές.

1 Comments:

Blogger Τhemis said...

ppassarella !!!!

Φυσικά και σκοπεύουμε να σας μεταφέρουμε πληροφορίες για κάθε deal που έχει λάβει χώρα και γνωρίζουμε οτιδήποτε παραπάνω.

Κάρφωμα θεωρούμε το να αρχίσουμε από τώρα να σχολιάζουμε ονομαστικά διάφορα στελέχη της ΕΧΑΕ, του Χρηματιστηρίου , της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.
Και βέβαια, εννοούμε να σχολιάζουμε την επαγγελματική τους εικόνα,στάση, συμπεριφορά, επάρκεια. Τα άλλα σημεία/στοιχεία τους ( ενδιαφέροντα και μη ) μας αφήνουν παντελώς αδιάφορους.

Xρηματιστηριακά sites τραπεζών; Μάλιστα. Η ψήφος σου προσμετρήθηκε :-)

8:30 PM

 

Post a Comment

<< Home

 
hit counter script