Tuesday, February 28, 2006

Φεύγω( και δεν αφήνω πίσω μου συντρίμμια)

Δεν είχαμε τη χαρά να σας γνωρίσουμε από πολύ κοντά, πάντως σας έχουμε δει σε συγκεντρώσεις , δεν σας έχουμε μιλήσει όμως.

Καλή τύχη κ. Κυρίτση , καλά να περάσετε εκεί που πάτε, μας συγχωρείτε που ίσως φανούμε αναίσθητοι αλλά εμάς άλλο μας καίει τώρα.

Τί θα γίνει στο Χρηματιστήριο ; Πώς θα διαμορφωθεί η νέα τάξις πραγμάτων ; Κύριε πρόεδρε και λοιπά - σχετικά - στελέχη, σας περιμένουμε στη γωνία ( βεβαίως βεβαίως).

Να δούμε νέες καταστάσεις και να σχολιάσουμε αναλόγως.

9 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Ποιος είναι ο Κυρίτσης και πού πάει;

1:23 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Κυρίτσης: από τα πιό αξιόλογα στελέχη. Με εξαίρετο ηθος και βαθιά γνώση των χρηματιστηριακών θεμάτων. Εχει περάσει από πυρός και σιδήρου σε πολύ δύσκολες για το χρηματιστήριο καταστάσεις. Πάνω του έχουν στηριχτεί οι τρείς προηγούμενοι πρόεδροι και ο νυν αντιπρόεδρος του ΧΑ και τα αποτελέσματα δείχνουν ότι δεν έχει απογοητεύσει κανέναν.
Του εύχομαι να έχει την ίδια επιτυχή πορεία και στα νέα του καθήκοντα.
Μια συνάδελφος του

1:03 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Καλή συνέχεια. Ελπίζουμε εκεί που θα πάτε να εκτιμήσουν περισσότερο τις εξαιρετικές σας ικανότητες και να μην ντραπούν να σας τις αναγνωρίσουν δημοσίως.... Συνεχίστε να βοηθάτε τους ανθρώπους χωρίς να ντρέπεστε να παίρνετε την ευθύνη για αυτούς, γιατί ως γνωστόν σήμερα υπάρχουν λίγοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ και πολλά ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ!!!!!

1:09 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Καλώς τα πουλάκια μου..
Πολύ συγκινητικό, σχεδόν δάκρυσα.

1:11 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Ti tha kanete twra xoris ton babaka sas? Tha pate kai eseis stin Marfin? Mazi me ton Tews President stis tsipoures kai sta lavrakia.

2:41 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Μεγάλη γκρίνια και πολλή μουρμούρα στα comments των τελευταίων ημερών. Δεν πειράζει, το site αυτό επιτελεί, πέραν των άλλων, σοβαρό κοινωνικό έργο. Άλλωστε στην Ελλάδα σχεδόν ΌΛΟΙ θάβουν ΌΛΟΥΣ τους υπόλοιπους. Εύχομαι στη θέση του απελθόντος να απασχοληθεί όποιος από τα ανώτατα στελέχη του Ομίλου γκρινιάζει επίμονα ότι παραγκωνίστηκε μπας και αποδείξει τελικά την αξία του...

11:02 PM

 
Anonymous Anonymous said...

κ. Κυρίτση,
Συγχαρητήρια για τη νέα σας θέση.
Εύχομαι η 10ετής παραμονή σας στο ΧΑ, σε ένα τόσο υπεύθυνο πόστο, αλλά και η συνεργασία σας με τους καλούς, κακούς, στρυφνούς, γλυκούς, έξυπνους, άσχετους, ενδιαφέροντες, παράλογους, υστερικούς, μισητούς αλλά και αγαπημένους συναδέλφους σας,
να σας χάρισαν πολύτιμες εμπειρίες αλλά και ευχάριστες στιγμές που θα θέλατε να θυμάστε.

Εμείς πάλι, είναι σίγουρο ότι θα σας θυμόμαστε. Όλες μας…

12:34 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Mανικετόκουμπα

Τον κ. Κυρίτση λίγο τον γνωρίσαμε, αλλά καταλάβαμε ότι ο άνθρωπος διέθετε ήθος, λέξη την οποία έχουν ξεχάσει οι περισσότεροι στην Ελλάδα.
Πάντως ο άνθρωπος αποχωρεί ευχαριστημένος καθώς τον χαιρετούν όλες !!

9:47 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Κυρίτσης = ο ωραίος του Χρηματιστηρίου;
Τι πάθαν όλες και κλαίνε;

11:36 AM

 

Post a Comment

<< Home

 
hit counter script