Tuesday, February 28, 2006

Πόσοι είναι οι συντονιστές;(ΟΕΟ)



Welcome home Mr President.

Ψιλοπήξιμο σήμερα έτσι; Να δείτε, να ακούσετε, να ενημερωθείτε, να συγχυστείτε. Ολα στο πρόγραμμα είναι. Ψυχραιμία και προσεκτικές κινήσεις κύριε πρόεδρε.


Περιμένουμε να δούμε τα αμέσως επόμενα βήματά σας...

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Αν....

Καλημέρα παλιόφιλοι...


Είμαι μεταξύ οροσειρών και ποδοσφαιριστών....

1:10 AM

 
Anonymous Anonymous said...

στέργιοςκ. said...
Αν ο Σπύρος Καπράλος ήταν βουνό θα ήταν...οι Αλπεις:Το βουνό σημείο αναφοράς για την Ευρώπη.Ωστόσο, μετρησεις των τελευταίων χρόνων έχουν δείξει ότι οι αιώνιοι πάγοι λιώνουν με σταθερό ρυθμό...

Αν ο Αλέξιος Πιλάβιος ήταν βουνό θα ήταν...το Αραράτ:Μυθοπλασία ή εκλεκτό του Θεού όρος, ζωσμένο με τον μύθο του,απομονωμένο.Εάν δεν υπήρχε ο Νώε,σήμερα δε θα ήταν γνωστό ούτε για το μπόι του...

Αν ο Γκίκας Μάναλης ήταν βουνό θα ήταν...ο Παρνασσός.Τί κρίμα που το βουνό αυτό είναι γνωστό από τη φήμη του και μόνο.Τίποτε άλλο...

Αν ο Σπύρος Κυρίτσης ήταν βουνό θα ήταν...ο Κίσσαβος:Αιωνίως συμπαθής,λογω του αντίπαλου δέους(Ολυμπος),ωστόσο καταδικασμένος να μείνει στη σκιά της σύγκρισης.

Αν ο Αναστάσιος Γαβριηλίδης ήταν βουνό θα ήταν ...το Κιλλιμάντζαρο: Μονίμως πάλευκες κορυφές,δεσπόζει στο ανάγλυφο της μαύρης ηπείρου.Στη σκιά του,πολλοί τουρίστες κάνουν τους καμπόσους,σε σκηνοθετημένα τουριστικά σαφάρι.Τα λιοντάρια τραγουδάνε ακόμα.

Αν ο Σωκράτης Λαζαρίδης ήταν βουνό θα ήταν...ο Ταϋγετος:Λακωνικός,αν κι΄έχουν δει πολλά τα μάτια του και ακούσει τα αυτιά του.Θέλει περπάτημα,έχει κρυφές ομορφιές,άγριος και προσηνής, απαιτεί σεβασμό.Μην ξεχνάμε,ο Καιάδας εκεί γεννήθηκε.

Και οι έσχατοι έσονται πρώτοι παλιόφιλοι...

Αν ο Θέμης ήταν βουνό θα ήταν...οι Κορδιλλιέρες Ανδεις.Και πιο συγκεκριμένα η κορυφή Ακονκαγκονα.7.000 μέτρα.Απρόσιτη,κατάλευκη,επικίνδυνη,νοτιοαμερικάνα. Σε όλα της.

1:48 AM

 

Post a Comment

<< Home

 
hit counter script