Tuesday, February 28, 2006

Επαναληψη μήτηρ....

Kαλό μήνα αγαπητοί μου.

Ας απαντήσει κάποιος στον φίλο που επιμένει: Υπάρχουν σεμινάρια του ΧΑ που προσφάτως κόπηκαν; Μιληστε !!
Γιατί κόπηκαν, τί συνέβη, ποιος θα μας πει ;


Κι΄εσύ φίλε γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος. Θέλουμε να τους πιέσουμε τους αρμόδιους αλλά δεν έχουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία στη διάθεσή μας.

15 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Αν...ήμουν πλούσιος;Μπα,όχι...

Καλημέρα παλιόφιλοι..

Εχω αφήσει ένα κενό,προτίθεμαι να το συμπληρώσω σήμερα.
Ελπίζω ο Θέμης να μη βαρεθεί και το ευχαριστηθεί....

11:54 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Αν η ΕΧΑΕ ήταν ποδοσφαιριστής...θα ήταν ο Πελέ:Για πολλούς ο μεγαλύτερος όλων των εποχών,μονίμως αγχωμένος μη χάσει την πρωτοκαθεδρία,όλα του ξυνίζουν και όλα του βρωμάνε.Εξίσου πολλοί αυτοί που λένε ότι αν δεν είχε δίπλα του αυτή την πλειάδα αστέρων, η ιστορία του θα ήταν λιγότερο λαμπερή.

Αν το ΧΑ ήταν ποδοσφαιριστής θα ήταν...ο Τζώρτζ Μπέστ:Μεγαλειώδης, συχνά αυτοκαταστροφικός,κλώτσαγε πολλές φορές το ταλέντο του.Το αντίθετο του ορθολογιστή και υπολογιστή Πελέ δηλαδή.

Αν ο Αλέξιος Πιλάβιος ήταν ποδοσφαιριστής...θα ήταν - συγγνώμη παλιόφιλοι αλλά προπονητής μου έρχεται στο μυαλό, ο Μουρίνιο:Εγωμανής,διορατικός αλλά και τυχερός,για πολλούς πετυχημένος αλλά σε λιγότερους συμπαθής.

Αν ο Σπύρος Καπράλος ήταν ποδοσφαιριστής...θα ήταν ο Μπεκενμπάουερ:δεσποτικός,αυστηρός όταν πρέπει,αρχηγός με τα όλα του.

Αν ο Γκίκας Μάναλης ήταν ποδοσφαιριστής...θα ήταν ο Πάολο Ρόσσι:Ενας διάττων αστέρας,έκλεισε το σπίτι των Βραζιλιάνων το 1982,ένας(διαφορετικός)Γκαστόνε που οι φίλοι του ποδοσφαίρου έχουν ήδη ξεχάσει.

Αν ο Αναστάσιος Γαβριηλίδης ήταν ποδοσφαιριστής...θα ήταν ο Γιόχαν Κρόιφ:Ο χορευτής των γηπέδων,παίκτης-ορχήστρα.Μανιώδης καπνιστής,αγχωτικός και αγχωμένος εκ γενετής,ο ιπτάμενος Ολλανδός έχει μόνιμη θέση στο πάνθεον των κορυφαίων.

Αν ο Σωκράτης Λαζαρίδης ήταν ποδοσφαιριστής...θα ήταν ο Μαραντόνα.Αν ο Πελέ είχε δίπλα του απίστευτους παικταράδες,ο Μαραντόνα είχε μόνο τον εαυτό του.Καιέμαθε να αρκείται σε αυτό αν και δυσκολότερο{όποιος δεν το έχει κάνει για καιρό,απαγορεύεται να το σχολιάζει εκ του ασφαλούς παλιόφιλοι).Μόνος του μία ομάδα,ο ορισμός του αρχηγού που στα δύσκολα ξέρει να δίνει λύσεις.Και όχι να πουλάει φύκια.Ο δικός μας Βάσια ίσως.

Αν ο Αλέξανδρος Μωραϊτάκης ήταν ποδοσφαιριστής...θα ήταν ο Χρήστος Αρδίζογλου:Λένε ότι το ποδόσφαιρο παίζεται πρώτα με το μυαλό και έπειτα με τα πόδια.Ο συμπαθής Χρήστος πίστευε ότι για να βάλει γκολ έπρεπε να ντριμπλάρει και τον εαυτό του.Τότε η εξέδρα τράβαγε τα μαλλιά της...


Και μια που αναφέρθηκε εσχάτως ο Θέμης...

Αν το ΧΑΚ ήταν ποδοσφαιριστής...θα ήταν ο Φ. Κονσεϊσάο(για να μην ξεχνούμε την επικαιρότητα).Ηρθε με πολλές περγαμηνές στον ΠΑΟ κι΄ύστερα από ένα πολύμηνο σήριαλ επαφών,χρυσές πληρωμές και λίγα παιχνίδια,όλοι άρχισαν να σκέφτονται μήπως είναι καλύτερα να τον στείλουν σπίτι του.


Καλημέρα σας...

12:40 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Τί έγραψε το άτομο;;;

Κέντησες μεγαλε.Αν επιτρέπεται στέργιεκ. πόσο χρονών είσαι και με τί περίπου ασχολείσαι;

1:03 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Θεός!!!!!

Α-ψο-γος.
Μας έφτιαξες βραδυάτικα.

1:04 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Θέμη θέλουμε αυτόγραφο του στέργιου.Γίνεται;;;;

1:07 AM

 
Anonymous Anonymous said...

να σε ρωτήσω θέμη, ο στέργιοςκ ανήκει στην ομάδα σας;
Οποτε γράφει το βουλώνουμε.Απαιχτος...

1:10 AM

 
Anonymous Anonymous said...

@@σες Στέργιοςκ.

Υποκλίνομαι...

Καλά ρε φίλε με τί ασχολείσαι;Εχω διαβάσει όλα τα σχόλια σου και δεν έχω βγάλει άκρη τι σ΄αρεσει.Η γεωγραφία η ιστροία ή το ποδοσφαιρο;η ολα μαζί;η κατι άλλο;;;;

Μπράβο πάντως,έχουν δίκιο οι άλλοι φίλοι, ΚΕΝΤΗΣΕΣΣΣΣΣΣ

1:25 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Λόγω τιμής,θέλω να γνωρίσω καλύτερα τη δουλειά του καπράλου, του λαζαρίδη,του γαβριηλίδη,του πιλάβιου και των αλλων μονο και μονο λογω σχολίων του στέργιου.
το άτομο δεν παίζεται.ξέρει να γράφεικαι να σαρώνει.

Φίλος.

1:28 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Θέμη έχεις mail του στέργιου;Μπορούμε να έρθουμε σε επαφή μαζί του;

1:33 AM

 
Anonymous Anonymous said...

ο θέμης ποιος παίκτης θα ήταν;

1:34 AM

 
Anonymous Anonymous said...

αν ο στέργιος ήταν παίκτης...τί να πω ρε φίλε;ποιος να πω ότι θα ήσουν;Ο πολυτιμότερος παίκτης της κάθε ομάδας,το μυαλό και ο σχεδιαστής.

Μη σταματήσεις να σχολιάζεις...

1:36 AM

 
Anonymous Anonymous said...

θέμη αν δεν ξέρεις τον στέργιο και απλώς είναι φίλος του blog κοίτα να τον γνωρίσεις.θα σου φανεί πολύτιμος ίσως να τον πάρεις και στην ομάδα σου.
Ακόμα και αν διαφωνούμε με ό,τι γράφει,γράφει θεϊκά.Μας καθηλώνει.

1:56 AM

 
Anonymous Anonymous said...

στέργιοςκ,

ΤΕ-ΡΑ-ΣΤΙ-ΟΣ


Ζωγράφισες...

Καλημέρα στους φίλους του blog...

2:16 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Αργεί. Δεν την στέλνεις εσύ ένα;

1:04 PM

 
Anonymous Anonymous said...

κίσα τί εννοείς και πού απευθύνεσαι;

11:37 AM

 

Post a Comment

<< Home

 
hit counter script