Tuesday, February 28, 2006

Για την καρδιά και την αγκάλη σουυυυυ

Τί έγινε ρε παιδιά με τους Κύπριους; Με την κοινή πλατφόρμα των δύο αγορών;

Νέα κόμπλα, τα ζώα μου(τους) αργά ή κάτι άλλο;

Οχι τίποτε άλλο αλλά την πολυδιαφημίσατε, καιρός να την τελειώσετε. Και αν δεν ολοκληρώσετε μ΄αυτό, πώς θα πάτε παρακάτω;

Φιλική συμβουλή προς κ. Καπράλο & Σία: Μην τυχόν και βγάλετε νέα ανακοίνωση αν δεν είστε απολύτως έτοιμοι για ...ντεμπούτο. Βαρεθήκαμε( και δεν πεθαίνουμε και απο ενδιαφέρον. Ούτε εμείς προσωπικά ούτε η πλειονότητα του επενδυτικού κοινού).

8 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Εχω την εντύπωση ότι κάπου τα πράγματα κολλήσανε στο ΧΑ. Μην ξεγιελόμαστε η καλή εικόνα του Χ.Α. δεν οφείλεται στις "μεταρρυθμίσεις" Καπράλου (όχι πως είναι κακό το συμμάζεμα της αγοράς,) αλλά κυρίως στο ότι ρέει πάλι χρήμα στην αγορά. Μην ξεχνάμε κάποιες αντίστοιχες μικρές κινήσεις επί Αλεξάκη πιάσανε πάτο, αλλά με τους τότε τζίρους 30-40 εκ Ευρώ τι περίμενες. Μην ξεχνάτε η φτώχια φέρνει γκρίνια. Επίσης να θυμίσω ότι πολλά από τα projects που υλοποιήθηκαν ή υλοποιούνται στο Χ.Α. είχαν δρομολογηθεί επί εποχής Αλεξάκη με πνευματικό πατέρα κυρίως τον Λαζαρίδη. (Δεν σχολιάζω εάν αυτά είναι καλά ή άσχημα ή οτιδήποτε άλλο, αυτό είναι στην κρίση του καθένα, εγώ προσωπικά είχα σοβαρές ενστάσεις και επιφυλάξεις).

9:03 AM

 
Anonymous Anonymous said...

fooled by randomness

Είναι ασφαλέστερο να θεωρήσουμε ότι η 'επιτυχία' της παρούσας διοίκησης οφείλεται μόνο στην εισροή της πλεονάζουσας διεθνούς ρευστότητας στο σύστημα. Για να κρίνω αν είναι ικανοί θα πρέπει να δω τι θα κάνουν όταν αρχίσουν οι πρώτες καρπαζιές.

10:47 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Γιούχου.. ακούει κανείς;
Είναι η πρώτη φορά εδώ και χρόνια που το ΧΑ δεν έχει ανακοινώσει σεμινάρια και πιστοποιήσεις. Τι γίνεται βαρέσαμε διάλυση; Ρε Πρόεδρε άσε την σαμπάνια και τις φωτογραφίσεις και κοίτα λίγο το μαγαζί να εξυπηρετεί τους πελάτες του (Μέλη). Εμείς φέρνουμε τα λεφτά - εσύ τα σκορπάς στους κηφήνες του ΧΑ.

11:09 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Δεν έχω καταλάβει γιατί κάνουμε δουλειά με τους Τσιπρίους.Εχουμε να κερδίσουμε χοντρά;Αν ναι,προχωράμε.Αν όχι,ουσττττ

1:09 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Από τους έργο στη Κύπρο δεν θα κερδίσει η ΕΧΑΕ χρήμα άξιο λόγου.

Θα κερδίσει α) τεχνογνωσία και β) θα μπορεί να "πουλάει" το έργο σε άλλους Βαλκάνιους (Ρουμανία, Βουλγαρία) που θέλουμε να προσδεθούν πάνω μας σαν ζωντανό παράδειγμα του τι μπορούν να κάνουν οι Έλληνες...

Και το ψωμί για την ΕΧΑΕ μεσο-μακροπρόθεσμα μάλλον βρίσκεται στους μεγάλους βόρειους γείτονές μας!

Όσον για τις καθυστερήσεις, φταίνε κυρίως οι Κύπριοι αλλά καθυστερήσεις σε τέτοιου είδους έργα είναι ο κανόνας, και ουχί η εξαίρεση. Όταν ξεκινήσει, η μικρή αυτή καθυστέρηση θα ξεχαστεί γρήγορα.

Ποιός θυμάται π.χ. ότι το ΟΑΣΗΣ ξεκίνησε με 1 μήνα καθυστέρηση το 1999;

Ψυχραιμία λοιπόν...

2:39 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Στελεχος,

Απ΄έξω τα είπες αυτά ή τα διάβασες κάπου;

5:11 PM

 
Anonymous Anonymous said...

dear anonymous

Inside information δεν έχω.

Common sense διαθέτω, εντοπίζω πληροφορίες στο διαδίκτυο, και κάνω απλοικό extrapolation στο μέλλον...

6:13 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Ελα ρε μεγάλε...Μας κούφανες τώρα.Τί άλλο κάνεις;

6:45 PM

 

Post a Comment

<< Home

 
hit counter script