Tuesday, August 01, 2006

Μας φτιάχνει ....

Από το χειμώνα έχουμε να φτιάξουμε τέτοια λίστα. Πάμε και μία Αυγουστιάτικη λοιπόν:

Μας φτιάχνει :

- Μας φτιάχνει το καλοκαίρι γενικά. Οπου και να είσαι ωραία είναι, εάν μάλιστα σου κάτσουν και οι ιδανικές συνθήκες στα λοιπά, ψηφίζουμε καλοκαίρι δαγκωτό( αν και το φθινόπωρο παραμένει η αγαπημένη μας εποχή).

- Μας φτιάχνουν οι ξαφνικοί έρωτες. Οχι αυτοί που τραγούδησε η Βιτάλη( και ερμήνευσε η Μπ. Λιβανού), οι άλλοι , οι χρηματιστηριακοί. Αδέσμευτη την αφήσαμε την P&K, μνηστευμένη τη βρήκαμε. Αμα είναι για καλό, εμείς μέσα. Να δούμε πότε θα τολμήσουν οι άλλοι( λιγότερο δυνατοί κιόλας).

- Μας φτιάχνουν οι πλάκες. Ομόφωνα όλοι εμείς, δίνουμε το χρυσό βραβείο πλάκας στην Τράπεζα Κύπρου. Τί στόμφος, τί σιγουριά, τί αυτοπεποίθηση, τί αισιοδοξία. Τότε, στη Συνέντευξη Τύπου για τη δημόσια πρότασή τους. Ηθελαν την Εμπορική οι άνθρωποι. ΄Η τουλάχιστον κατάφεραν να μας πείσουν ότι την ήθελαν. Μετά, άλλαξαν γνώμη, πάει η αισιοδοξία, πάει ο τσαμπουκάς, πάνε οι δηλώσεις, τους αξίζει το χρυσό, μην το συζητάτε.

- Εξακολουθούν να μας φτιάχνουν οι καλοδιάθετοι άνθρωποι. Αυτό υπάρχει και στη χειμωνιάτικη λίστα, έλα όμως που το θεωρούμε τόσο σημαντικό...Οι καλοπροαίρετοι, οι προσεγμένοι, οι προσγειωμένοι, οι ωραίοι τύποι γενικά. Αυτοί που έχουν πιάσει το νόημα της ζωής τελικά.

- Μας φτιάχνουν οι ωραίες φάτσες. Και οι ωραίες παρουσίες. Ειδικά αυτή η εποχή είναι υψηλού κινδύνου για να πέσεις στην παγίδα. Να έχεις το ακαταλόγιστο και να ντύνεσαι/στολίζεσαι σα να είσαι η ωραιότερη του πλανήτη. Πού πας καλή μου ;;;

- Μας φτιάχνει η αξιοπρέπεια. Εντάξει, επανάληψη κι΄αυτό, αλλά όπως θα δείτε παρακάτω ο σπάνιος μ... που συναντήσαμε μας έκανε α) να του αφιερώσουμε ολόκληρο post β) να θυμηθούμε τη σημασία του να είσαι κυριος...

- Μας φτιάχνουν οι ενδιαφέρουσες διαφωνίες. Ακόμα κι΄αν δε βγαίνει αποτέλεσμα, όταν και οι δύο πλευρές έχουν κάτι να πουν, το ματς έχει ενδιαφέρον.

- Μας φτιάχνουν επίσης οι αλλαγές που έρχονται. Οχι επειδή δαμάζαμε τα κύματα να φανταστείτε ότι είχαμε παρατήσει όλα τα άλλα. Θα σφίξουν πολλοί πισινοί άμεσα, σας δίνουμε το λόγο μας ότι θα σας πούμε τα πάντα άμεσα( δώστε μας λίγες ώρες προθεσμία.Να συνέλθουμε από το ταξίδι... Να συνηθίσουμε και πάλι την Αθήνα).

- Μας φτιάχνουν τα παράγωγα. Σε βαθμό παρεξήγησης! Ηρθε η ώρα να πάνε σπίτι τους τα άσχετα τυπάκια των προηγούμενων ετών. Ανοίγει η αγορά, να φεύγουν οι πρωϊνοί...



 
hit counter script