Tuesday, February 07, 2006

ΜΜΕ( Μάνα Μου Ελεος...)

Αγαπητοί μας,

Πάλι χιόνι στην Αττική; Πάλι τα ίδια;
Εχουμε βάλει το καλοριφέρ στο φουλ, έχουμε ρίξει τις εργασίες των προηγούμενων μηνών στο τζάκι( δεν υπάρχει καλύτερο προσάναμμα), έχουμε τραπεζώσει και τους καλούς πληροφοριοδότες μας( περιπτεράς, διαχειριστής,μπατζανάκης συναδέλφου, υδραυλικός έτερου της ομάδος,γεροντοκόρη - γειτόνισσα από το κάτω πάτωμα), όλα καλά όλα ανθηρά λοιπόν.

Τί γίνεται στα ΜΜΕ αγαπητοί φίλοι; Υπάρχει αναβρασμός; Την ψάχνουν τη δουλειά όλοι; ΄Η έστω, οι περισσότεροι;

Σε ημερήσια οικονομική εφημερίδα, μοιράζονται πάνες(call me pampers) καθημερινά. Νέος διευθυντής, νέοι καιροί, νέες απαιτήσεις. Αν είναι να δούμε σοβαρή ανάκαμψη της ποιότητας της ύλης, μακάρι !!!!!!!!!!

Σε ημερήσια πολιτική εφημερίδα- αντικείμενο πόθου πακιστανών, αδύναμων, κατατρεγμένων, μειονοτήτων κτλ. - ο νέος αγοραστής αποτελεί όνειρο.Θερινής νυκτός;Προς το παρόν έτσι φαίνεται. Ετοιμη προς πωληση η εφημερίς, ενδιαφερόμενο δε βλέπουμε.

Σε εβδομαδιαία οικονομική εφημερίδα, τη μόνη με αρσενική επωνυμία, ετοιμάζουν...αισθητικές αλλαγές; Καλά κάνουν, όμως, είναι βέβαιοι ότι τα άλλα θέματα τα έχουν λύσει; Λεφτά υπάρχουν εκεί, έτσι δείχνει το πράγμα, καλό αυτό για τους εργαζόμενους τουλάχιστον. Μήπως να σκεφτούν και άλλου είδους ανακαινίσεις;

Σε έτερη οικονομική εφημερίδα, το σημερινό διευθυντικό σχήμα δεν φαίνεται να συναρπάζει...Εξου και οι χαλαρές- προς το παρόν- επαφές με γνωστούς επαγγελματίες της αγοράς.

Σέ άλλη καθημερινή πολιτική εφημερίδα, ο τυχερότερος όλων κυκλοφορεί με μόνο ένα μαχαίρι στην πλάτη του.Ζυμωσεις, συμμαχίες, καρφώματα, θλιβερές προσπάθειες για αναρρίχηση, αυτά είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που κατέγραψε ο καλός μας πληροφοριοδότης( περιπτεράς).

Τί να πούμε εμείς φίλοι μας;
Μακριά από το σπίτι μας και ας είναι....( ο καθένας δύναται να συμπληρώσει ή/και να αλλάξει την παρούσα φράση όπως επιθυμεί...)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

 
hit counter script