Tuesday, October 18, 2005

Materia Prima

Εεεε , καλοί αναγνώστες. Καλοί και συμπαθείς επενδυτές... Το νου σας στην Τράπεζα Κύπρου.

Είδατε κομμάτια ; Είδατε ποσοστιαία μεταβολή ; Αν όχι, δείτε τώρα τί έγινε σήμερα. Και παρακολούμε ετοιμαστείτε εγκαίρως για τις επόμενες ημέρες.

ΥΓ/ Μίλαμε ήρεμοι τώρα. Και ανακουφισμένοι. Διότι τα πουλερικά μας είναι όλα μέσα στη ζωντάνια.

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

This comment has been removed by a blog administrator.

10:27 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Όντως, από μια ωραία βάση συσσώρευσης, ξεκίνησε τον Ιούλιο μια καλή ανοδική πορεία. Δεν είναι λίγο αργά τώρα να εισέλθει κάποιος?

10:00 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Και μιας και μιλάμε για την Κύπρου...

'Αναλυτικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση:

* Των 467.413.395 δικαιωμάτων προτίμησης επί των μετοχών της εταιρίας ”Τράπεζα Κύπρου”, από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων της εταιρίας, σε αναλογία 1 νέα κοινή ονομαστική μετοχή για κάθε 6 παλαιές κοινές ονομαστικές μετοχές, με τιμή διάθεσης μετοχής 1,40 λίρες Κύπρου και ονομαστική αξία 0,50 λιρών Κύπρου. Η περίοδος άσκησης και διαπραγμάτευσης του δικαιώματος προτίμησης θα προσδιοριστεί με νεότερη ανακοίνωση της Τράπεζας, μετά την έγκριση του Ενημερωτικού Δελτίου από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου.'

10:04 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Και προς θεού, όλα τα παραπάνω τα λέω χωρίς να έχω κάποια ιδιαίτερη άποψη (bull or bear) για την τράπεζα Κύπρου. Γενικότερα για τις τράπεζες το μοναδικό που έχει τραβήξει την προσοχή μου το τελευταίο διάστημα και την έχω στα σκοπευτικά μου είναι μια θυγατρική με ανύπαρκτη σχεδόν εμπορευσιμότητα, ανοδικό κύκλο εργασιών και κέρδη η οποία ασχολείται και αυτή με χρηματοοικονομικά προϊόντα. Κάτι μου λέει το ‘ένστικτο μου’ γι’ αυτήν τους επόμενους μήνες.

10:16 AM

 
Anonymous Anonymous said...

;-) Και μην με παρεξηγείται αγαπητοί φίλοι για την παραξενιά μου να ασχολούμαι συχνά με μετοχές που κανένας δεν κοιτάει την παρούσα στιγμή.

10:20 AM

 

Post a Comment

<< Home

 
hit counter script