Wednesday, January 03, 2007

Oχι και προκαταβολικά συγχαρίκια...




Τί ιστορία ήταν κι΄αυτή ;

Οι γυναίκες της παρέας έκλαιγαν και ζητούσαν επίμονα το κινητό του, εμείς πάλι διατηρούσαμε την ψυχραιμία μας. Προσπαθούσαμε τουλάχιστον.

Για τον εργάτη λέμε, τον ακάματο, τον κρυφό ήρωα, τη σιωπηρή δύναμη, τον συνομώτη υπέρμαχο της δικαιοσύνης, τον έναν, τον μοναδικό Σ.Λ.

Σύμφωνα με το κείμενο που διαβάσαμε, όσο μπορέσαμε γιατί τα δάκρυα των γυναικών είχαν μουσκέψει όλη τη σελίδα, εχουμε να κάνουμε με μοναδική περίπτωση ανθρώπου.
Είναι χρυσός, είναι καλός, έχει τις χάρες όλες. Ως συνεργάτης, ως φίλος, ως επαγγελματίας, ως στέλεχος είναι ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.

Τρυφερός εκεί που πρέπει , ακριβοδίκαιος με όλους, σκληρός και δυνατός όταν θεωρεί ότι υπάρχει λόγος. Αυτός και ο σούπερμαν σε όλον τον πλανήτη. Τουλάχιστον ο σούπερμαν είχε μόνο εκείνη την τύπισα να τον σκέφτεται, τούτος εδώ έχει ήδη τρεις παλαβές με το μέρος του.
Για τις δικές μας τρεις κυρίες μιλάμε , το θεωρούμε θέμα ημερών να πάνε και να περιμένουν έξω από το γραφείο του μπας και τον γνωρίσουν.

Ερώτημα πρώτο: Ο συγγραφέας του άρθρου είναι συγγενής του Σ.Λ; Οποιος γνωρίζει ας απαντήσει. Αν κι΄εμείς είμαστε της αποψης μακρυά από συγγενείς, μπορεί όμως ο Σ.Λ. να ανήκει σε ευτυχισμένο και δεμένο σόι( Μικρό σπίτι στο Λιβάδι ας πούμε)

Ερώτημα δεύτερο: Ο συγγραφέας του άρθρου έχει περάσει ποτέ 24 ώρες με τον κ. Σ.Λ; Σε επαγγελματικό επίπεδο ; Και αν ναι, συνεχίζει να υποστηρίζει τα κουλά που έγραψε; Δηλαδή δεν έχει πετύχει ΠΟΤΕ τον κ. Σ.Λ. να ορύεται σαν μανιασμένος, να μην ξέρει τί του φταίει; Δεν έχει δει ποτέ τον άμαχο πληθυσμό του κτιρίου να κρύβεται ή να κρατάει την ανάσα του μέχρι να ηρεμήσει ο κ. Σ.Λ;
Δεν έχει παραβρεθεί ΠΟΤΕ σε διαφωνία του κ. Σ.Λ. με συνεργάτες; Δεν έχει δει ποτέ συνεργάτες του να βγαίνουν από το γραφείο του τρέμοντας ( από την ταραχή τους) ;
Και αν η απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα είναι αρνητική, μία ακόμα απευθύνουμε στον συγγραφέα του πονήματος: Σε ποιον πλανήτη ζει; Μήπως έχει μπερδέψει τον κ. Σ.Λ με κάποιον άλλον γενικό διευθυντή;


Οσον αφορά στο τί έχει καταφέρει, θα θέλαμε να δούμε το σχετικό κομμάτι παρέα με τα άλλα δύο. Των άλλων δύο διευθυντών δηλαδή. Εκεί θα φαινόταν τί ξέρει ο κ. Σ.Λ ή τί δεν δεν ξέρει. Τί έχει καταφέρει.

Ο κ. Σ.Λ δεν είναι όλο το Χρηματιστήριο αγαπητοί μου.
Και αν είναι, δεν το ξέρουμε όλοι ακόμα.


Διαπιστώσαμε ότι έχει φίλους, ξέραμε ήδη ότι έχει εχθρούς. Ας τον δούμε στα νέα του πόστα. Με νέα προσωπάκια υφισταμένων. Θα φανεί γρήγορα ποιος θα περάσει καλά και ποιος θα κάνει καινούργια βήματα: Οι πρώην ή οι νυν υφιστάμενοι του ; Πολύ πριν τους 6 μήνες που έχει δώσει προθεσμία ο κ. Καπράλος, θα τα δούμε όλα αυτά σύντροφοι.

Αν τα καταφέρει, τότε ναι, θα αμολήσουμε και τις δικές μας παλαβές, να πάνε να τον γνωρίσουν. Μπορεί όμως στο μεταξύ να γοητευτούν από έναν άλλον γ.δ, εάν συμβεί αυτό θα τις οδηγήσουμε εμείς στο σωστό δρόμο.


(Δύο πράγματα μου την έσπασαν: Το πρώτο είναι το περίφημο 2% που σχετίζεται με τα μαθηματικά. Φοβάμαι ότι ανήκω στο υπόλοιπο 98%.
Το δεύτερο έχει να κάνει με παρακείμενα της Σοφοκλέους εστιατόρια. Που όπως με πληροφόρησαν, έσπευσαν ήδη να φροντίσουν ώστε να υπάρχει delivery στη νέα γειτονιά του).







6 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Kai elega oti tha giortaseis kai tA Fota prin epistrepseis.Me mperdepses tora re file.Me to sigkekrimeno kommati sou.H pou exo pesei entelos ekso sto ti nomizo gia tin tautotita sou h pou exeis kataferei kai mas douleveis olous.H,mas paizeis sta daktula sou.

Oson afora sto thema mas,eisai sostos.Kai dikaios.Gia auto me mperdepses.(me sygxoreis...)

allios perimena na antidraseis,elpizo na exo pesei ekso.
Epi tis ousias,mia allagi theoro toi einai mia kalh eukairia.Gia olous.
Kai gia to systima kai gia tous idious tous endiaferomenous. As min ksexname oti erxontai kai anatropes stis agores tou eksoterikou.Diafoneis?

v.

12:50 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Φίλε ΘΕΜΗ χρόνια πολλά και υγεία νάχουμε.

Θέλω να πιστεύω ότι το παρόν σημείωμα δεν είναι κακόβουλο, διότι ο Σ.Λ. είναι ένα παιδί που χωρίς βοήθεια ανέβηκε τα σκαλιά της ιεραρχίας του Χ.Α. (τα λεγόμενα περί βοήθειας απο τούς Πρόεδρους του Χ.Α, Ξανθάκη, Κουνιάκη, Αλεξάκη είναι αστεία).

Τήν ΑΣΥΚ με 100 περίπου άτομα του τήν παρέδωσαν χωρίς ποτέ να φέρει ούτε 1 εύρω έσοδα.

Πράγματι στο Λουτράκι έκανε συνωμοσία εναντίων της ομάδος της πληροφορικής του Αποθετηρίου (12 άτομα) που είχαν σχεδιασει οργανώσει και υλοποιήσαν το σύστημα των αύλων τίτλων, με αποτέλεσμα σιγά-σιγά να τους απομακρύνουν με διάφορες δικαιολογίες.

Μπορεί να παρουσιάσει έστω 1 χαρτί που να φέρει την υπογραφή του με προτάσεις για το άυλο σύστημα των τίτλων.

Να μας γνωρίσει τι έκανε για το ΟΑΣΗΣ και ποιά άτομα απομάκρυνε που είχαν συμμετοχή στόν σχεδιασμό και στήν υλοποίηση του.

Πόσους συγγενείς έχει στο Χ.Α., ΕΧΑΕ και κουμπάρους.

Με το ΙΤΥ πόσα χρόνια είχε συνεργασία και πόσα χρήματα έδωσε μέσο της ΑΣΥΚ για μελέτες.

Η Μάγερ είναι ένα ακόμα σκάνδαλο.
(προσπάθησε να μάθεις γιατί δεν προχώρησαν τα σχέδια του Αποθετηρίου για το Ιδιόκτητο κτήριο με επιδότηση απο ΕΟΚ δίπλα στον ΟΤΕ στήν Κηφισίας .

Αυτά τα ολίγα για αρχή του 2007

ΛΟΥΤΡΑΚΙ 1997....

2:18 PM

 
Anonymous Anonymous said...

anonymous,

Proton,mathe orthografia epitelous

Deuteron,den exeis varethei na tros ti skoni tou Lazaridi tosa xronia?
Akoma na to/ti xonepseis?

vampir

5:39 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Κύριε Vampir -Τσιράκι

Πρώτον:
Θέλω να μάθω κάθε πότε διδάσκεις Λατινικά για να έρθουμε να μας τα μάθεις, ώστε να μήν γράφουμε Ελληνικά έστω και ανορθόγραφα.

Δεύτερον:
Δέν καταλαβαίνω για ποια σκόνη, για ποια χρόνια και τι να χωνέψω,
απο τον Σ.Λ., το μόνο που βλέπω σύντομα είναι η «συμμορία» να συνεδριάζει για μια νέα «συνωμοσία» με τόν ιστορικό τίτλο «συνωμοσία της Μάγερ», ως θα γράψει ο Ιστορικός Β.Κ.

Τσιράκι του Σ.Λ. μάθε ότι δεν συνεργάσθηκα ΠΟΤΕ με τον κολλητό σου ΓΙΑΤΙ δεν ήμουν στο Χ.Α.

Εύχομαι καλή χρονιά και προσπάθησε
να συνέλθης.

ΧΡΗΜΑ 1999

9:04 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Τα νέα τα έμαθες Θέμη.

Σάββατο κι απόβραδο στο Σοβαρό και Αξιόλογο έντυπο «Η ΑΞΙΑ» και στο EDITORIAL διαβάζω «Σ αυτή τη ζωή εμείς δεν είμαστε με τούς Καπράλους».

Και θέτω το ερώτημα ο Κύριος Α.Π. δεν είναι από τα άτομα που στήν περίοδο 1997 -2000, αλώνιζαν τα γραφεία του Χ.Α., για έγκυρες πληροφορίες και άνοδο του Χ.Α.

Δέν γνωρίζω τι μπορεί να γίνεται αυτή την στιγμή με τους δημοσιογράφους στο χώρο του Χ.Α.,
αλλά ΑΠΑΙΤΩ όταν αγοράζω την εφημερίδα του να έχω αξιόπιστη και «έντιμη» ενημέρωση.

Ευχαριστώ και παρακαλώ τα σχόλια σου.

Φάνης Δ.

10:34 PM

 
Blogger Τhemis said...

Φάνη Δ,

Νομίζω ότι τα δικά μου σχόλια είναι περιττά, απαντάς μόνο σου σε ό,τι σε απασχολεί.

Δεν πρόκειται να σχολιάσω τον κ. Α.Π, δεν ξέρω τί έκανε κατά την επίμαχη περίοδο που αναφέρεις, δεν ήμουν κοντά του για να δω αν και πού μπαινόβγαινε. Οπως επίσης δεν ξέρω τί ακριβώς έκαναν όλοι οι άλλοι συμπαθείς συναδελφοί του. Τότε και τώρα.

Γι΄αυτό σου λέω, δεν σχολιάζουμε συγκεκριμένα πρόσωπα, είναι πολλοί, ή που θα τους πιάσουμε όλους ή κανέναν. Στην παρούσα φάση ψηφίζω το δεύτερο.

Απαιτείς, λες, όταν αγοράζεις την εφημερίδα του να έχεις αξιόπιστη και έντιμη ενημέρωση.


Κι΄εγώ το ίδιο φίλε,όταν αγοράζω εφημερίδα το ίδιο θέλω. Μην τρελλαίνεσαι όμως, όλοι έχουμε φάει τις φρίκες και τις απογοητεύσεις μας κατά καιρούς. Ομως μόνο στο χέρι σου είναι το τί θα κάνεις. Στα έντυπα ισχύει ό,τι και στην τι-βι: Δεν μας αρέσει κάτι;
Τσακ, αλλάζουμε κανάλι.
Κάτι άλλο δεν έχω να προτείνω.

8:35 PM

 

Post a Comment

<< Home

 
hit counter script