Monday, February 13, 2006

Καλά, εσείς την πέσατε νωρίς...

Ερχεται η αγορά χωρίς κανόνες.

΄Η, για να ακριβολογούμε, έρχεται η αγορά με ...μερικούς κανόνες.
Γλέντια φίλοι μου, γλέντια !

Τί παθαίνει ο κύριος Καπράλος όποτε πάει στη Θεσσαλονίκη; Εκεί του βγαίνει ο οίστρος και η έμπνευση για την unregulated market ; ΄Η όπως πήρε χθες το αυτί μας, semi regulated;
Αυτό τώρα τί είναι; Παρηγοριά στον άρρωστο;


Με αφορμή την άφιξη του κ. Σ.Κ. στην συμπρωτεύουσα και δεδομένου του ενδιαφέροντος που θα προκαλούσε η παρουσία του ( και κατά συνέπεια οι δηλώσεις του) εκεί, μπήκαμε αργά το απόγευμα ( πολύ αργότερα από την πίτα του ΧΚΘ, τις δηλώσεις Σ.Κ. και όλα αυτά τα ωραία) στην ιστοσελίδα του ΧΚΘ.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά.... Εντελώς όμως σύντροφοι... Τρια λα λι τρια λα λο....

Τελευταίο δελτίο τύπου κάπου στα μέσα του 2005. Θα μου πείτε, δεν έγινε κάτι από τότε. Ε τότε θα σας πω κι΄εγώ άμα δεν έγινε κάτι από τότε.....συμπληρώστε τις τελίτσες μόνοι σας.Για να μη γίνω κακός βραδυάτικα.


9 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Κατ’ αρχήν πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στον Messieur President. Μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες πήρε την δύσκολη απόφαση. Τις εξαφάνισε και τις 15. Μάλλον έπρεπε κάποιος να τον προγκίξει λίγο για να κουνηθεί αλλά και πάλι δεν πειράζει. Δίκαια κερδίζει την επιδοκιμασία μας. Αν μάλιστα ήταν και στην Θεσσαλονίκη τότε κερδίζει διπλή την επιδοκιμασία μας. (Εδώ γελάμε γιατί η κατάσταση είναι για κλάματα)

Για το χθεσινό κουιζ........κάτι έγινε αλλά όχι πολλά πράγματα. Μάλλον σε αποτυχία κατέληξε !!! Εγώ περίμενα να ακούσω σχόλια του τύπου.
Πόσες εταιρείες σε αναστολή ? Για ποίους λόγους ? Πόσες θα διαγραφούν ? Πόσες από αυτές μπήκαν στο ΧΑ τα τελευταία χρόνια ? Πόσα λεφτά χάθηκαν ? Πού πήγαν αυτά τα λεφτά ? Ποίοι άναψαν το πράσινο φως για την εισαγωγή τους ?

Και μέσα σε όλα αυτά ο Messieur President θέλει και unregulated market. Ο προηγούμενος κάτι τέτοιες ιδέες είχε και γι’ αυτό κατέληξε σύμβουλος στους μπακαλιάρους.

10:56 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Mαύρη οχιά,
είναι γνωστό πόσες και ποιες πάνε για αναστολή/διαγραφή.εχουν λυσάξει να γράφουν κάποιοι δημοσιογράφοι,φαντάζομαι με στοιχεία υπαρκτά.

Να σε ρωτήσω κάτι;Δίνοντάς σου πρώτα ένα στοιχείο;εγώ δεν εργάζομαι στο ΧΑ, εργάζομαι σε σχετιζόμενη με το ΧΑ εταιρεία.εσύ προφανώς είσαι μέσα.Εχεις τόσα απωθημένα όσα ακούγεσαι πως έχεις;Γιατί όμως;

12:46 AM

 
Anonymous Anonymous said...

θα πεθάνω Θέμη καιδεν θα καταλάβω το λόγο ύπαρξης του ΧΚΘ.Ηλπιζα ο Καπράλος να μη μασάει με τοπικιστικές μαλακείες.Και να το κλείσει το μαγαζί.Ημουν φαίνεται εντελώς αισιόδοξος...

1:01 AM

 
Anonymous Anonymous said...

μαύρη οχιά,
άντε φάε το δηλητήριό σου να πας από αυτό να μην το έχουμε και κρίμα.
Monsieur και όχι Μessieur αμόρφωτε(η)

Τελικά, όλοι την περνάνε ζάχαρη στο ΧΑ εκτός ίσως από σένα που ζεις με την κακία σου.Θα πω στο Θέμη να σου βγάλει κίτρινη κάρτα.Μας έπρηξες και είδηση δεν έδωσες.Κομπλεξικό φίδι.

1:03 AM

 
Anonymous Anonymous said...

οξω το χρηματιστηριακό κέντρο θεσσαλονίκης.... Οξωωωωωωωωωωωωω.

Σαν δεν ντρέπονται όσοι το κρατάνε.Δεν ακούνε;δεν ξέρουν;δε βλέπουν;τόσο κότες είναι;

Κύριε πρόεδρε του Χρηματιστηρίου με ακούτε;

1:09 AM

 
Anonymous Anonymous said...

εγώ γουστάρω μαύρη οχιά...
Λέγε κι΄αλλα φιδάκι...

1:15 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Ρε πάτε καλά που θέλετε να κλείσει το ΧΚΘ; Θέλετε να κατέβει ο Ψωμιάδης με μπλόκα στους δρόμους; Μαύρες σημαίες -διαμαρτυρίες κλ.π Άσε καλύτερα να υπάρχει έστω και για πλάκα, μερικά εκατ. ευρώ πάνω-κάτω στα κέρδη της ΕΧΑΕ τι πειράζει, δικά μας είναι;
Το ανέκδοτο είναι πως τα σούργελα οι υποτιθέμενοι "βιομήχανοι" και "επιχειρηματίες" της Βόρειας Ελλάδας είχαν ασκήσει έντονα βέτο σε οποιαδήποτε σκέψη για κλείσιμο του ΧΚΘ. Ρε λαμόγια, φάγατε όλα τα φράγκα από ΧΑ, επιδοτήσεις κλ.π και κάνετε την πάπια.

11:07 AM

 
Anonymous Anonymous said...

εμπαινε sardela!

Τώρα που θα αποκτήσουν και γραφεία κεφαλαιαγοράς και αποθετηρίου καταλαβαίνετε τί θα γίνει.Θα τα δουν όλα οι τύποι.

11:54 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Δηλαδή τι θα κάνει το γραφείο της Ε.Κ. στην Θεσσαλονίκη; Αφού εδώ ίσα που κάνουν τα στοιχειώδη εκεί τι μάλλον δεν θα κάνουν τίποτα. Εκτός εάν αναλάβουν να ελέγχουν το μεγάλο επενδυτικό κοινό της Μακεδονίας με τα πολλά διαθέσιμα κεφάλαια (βλέπε Νάουσα, Καστοριά, κλ.π.) εάν είναι εντάξει στις συναλλαγές τους.
Όσον αφορά το Αποθετήριο μάλλον θα επιστρέψουν στο έγχαρτο έτσι γιανά έχουν δουλειά.. ή μάλλον καλύτερα θα μπορούσαν να σκαλίζουν τους τίτλους σε μαρμάρινες πλάκες γιανά κάνουν και μπράτσα.

1:39 PM

 

Post a Comment

<< Home

 
hit counter script