Friday, February 10, 2006

Θέλω απόψε να κάνω ένα πάρτυ...

Ενα βράδυ λείψαμε και όπως είδαμε δεν σας λείψαμε καθόλου. Συνεχίζετε ακάθεκτοι την ξιφομαχία σας μέσω comments. Λαμπρά!

Συνεχίζουμε απο δω. Αποφόρτιση του προηγούμενου post...

18 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Kαλημέρα σε όλους
εγώ θέλω να κάνω ένα ερώτημα προς όλους:γιατί υπάρχει αυτή η κόντρα μεταξύ λαζαρίδη και των άλλων;Πώς ξεκίνησε;

10:12 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Αυτή η κόντρα υπάρχει γιατί ο Λαζαρίδης είναι κάτι σαν τον Darth Vader δηλαδή ο κακός, ενώ όλοι οι υπόλοιποι είναι ιππότες Jedi, δηλαδή οι καλοί. Επειδή όμως ήταν πολύ τσαμπουκάς και ήξερε καλό φωτόσπαθο τους νίκησε όλους και τώρα φτιάχνει το Άστρο του Θανάτου στην Λεωφόρο Αθηνών όπου εκεί θα είναι το νέο του φρούριο. Δυστυχώς όμως και αντίθετα με τις ταινίες το Άστρο αυτό του Θανάτου δεν θα μετακινείται ωστόσο θα μπορεί να πετάει λέιζερ και ακτίνες διάφορες. Ο αυτοκράτορας S.Capralus επικροτεί και παρότι βλέπει περίεργα και δύσπιστα τον Darth-Λαζαρίδη-Vader τον έχει να κάνει κουμάντο στον Γαλαξιακή Αυτοκρατορία και να ρίχνει φάπες εαν χρειαστεί. Επίσης να πω ότι ο Darth-Λαζαρίδη-Vader δεν φοράει μαύρα σαν τον ορίτζιναλ Vader αλλά κάνει ΒΙΣΣΣΣ, ΒΙΣΣΣΣ, ΒΙΣΣΣΣ όπως ο ορίτζιναλ Vader.

10:55 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Το φωτόσπαθο κάνει τη διαφορά, μάρκας ASYKΛΑΖΕΡ με μπαταρίες ILITHIOU. Όταν τον απείλησαν βγήκε κρατώντας (ως νέος Ηρακλής με τα φίδια) τις μπαλαντέζες του ΟΑΣΗΣ στα χέρια και είπε : Κανονίστε γιατί το κλείνω το μαγαζί ρε κουφάλες.

11:10 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Ποιος με ψάχνει;
Ποιος τα έχει βάλει μαζί μου;
Με ποιον δεν ασχολούμαι και έχει παραπονοχολίτσα;

Με ειδοποίησε ο εκπρόσωπος μου και είδα προηγούμενα comments που αναφέρονται στο όνομά μου.
Ολα τα βρήκα θαυμάσια, απ΄ό,τι κατάλαβα ετοιμάζουμε επανάσταση.

Κι΄εγώ μαζί σας είμαι άνθρωποι - άνθρωποι.

Εχουμε βρει τρόπο που θα ενεργήσουμε; Εχουμε έτοιμο σχέδιο;
΄Η μήπως ΕΓΩ θα πρέπει να τα σκεφτώ πάλι όλα;

Ενημερώστε με εγκαίρως. Στον Λαζ- Χουάν θα μιλήσω εγώ, θα του το πω με τρόπο ότι ο κόσμος έχει παράπονα μαζί του.

Don΄t cry for me EXAE...

11:23 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Απόψε έβλεπα ειδήσεις στο Alter και bon viver έκανε δηλώσεις. Όταν αναλάβαμε την διοίκηση, ο δείκτης ήταν στις 2200 μονάδες και σήμερα είναι στις 4200.
Χα, χα,χα. Τι ωραία που τα λες. Και τι έκανες εσύ γι’ αυτό ? Δεν βλέπεις τα χάλια σου ?

Θα αρχίσω από κάτι soft και αν υπάρξει ενδιαφέρον θα χοντρύνει το παιχνίδι.

10 μέρες δεν μπορείς να διαγράψεις 15 εταιρείες. Πότε θα το κάνεις ? Άσε να πρώτα να περάσουν 5-6 μήνες να το σκεφτείς καλύτερα. Άσε πρώτα οι μεγαλοδιευθυντάδες και οι στελεχάρες σου να ξυπνήσουν και μας λες και εμάς
(Γιατί 3-4 από αυτές δεν μπορώ να τις δω στο ΟΑΣΗΣ. Τι έγινε τα ξεφτέρια σου τις διέγραψαν πριν την ώρα τους ?)
Με δεδομένο ότι στον χοντρούλη της πλατείας πήρε περίπου 1 χρόνο να αποφασίσει τι θα τις κάνει εσύ είσαι σε καλό δρόμο.

Και θα τελειώσω με ένα quiz για να δω αν όντως το παιχνίδι έχει ενδιαφέρον.

Αληθεύει πως ψάχνεις ή καλύτερα ψάχνουν να βρουν θέση στην πρώην σιδηρά κυρία τμήματος που εξαφάνισες κατά την πρόσφατη αναδιάρθρωση ? (για να σε βοηθήσω στα χαμηλά της Αιόλου ήταν η καρέκλα της).

ΥΣ
Για τον άλλον ισχυρό στο υψηλά πατώματα έμαθα πως του βρήκες καρέκλα. Αλήθεια ? να συγκινηθώ και να κλάψω ? ή ήταν μόνο φήμη ?

11:37 PM

 
Anonymous Anonymous said...

-Μαύρη Οχιά-
Νομίζω ότι για 2-3 εταιρείες (όπως η Θεσσαλική) που διεγράφησαν και που δεν μπορούσες να δεις στο σύστημα, αυτό οφείλεται στο ότι δεν είχαν περαστεί μέσα γιατί είχαν μπει σε αναστολή πριν το καλοκαίρι του '99 που έγινε το upgrade του συστήματος από ΑΣΗΣ σε ΟΑΣΗΣ.

10:19 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Mαύρη οχιά κρεμόμαστε από τα χείλη σου.δωσε ονόματα.Ποια σιδηρά κ. και ποιος ισχυρος κ;Πολλοί ενδιαφερόμαστε,λέγε φίλε.αυτό με τις αναστολές δεν το πολυέπιασα.Πάλι μαλακεία κάναν οι ασυκάριοι;αυτό εννοείς;
ο μικρός τυμπανιστής

10:44 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Σίγουρα τα τζιμάνια της ασύκ ξεχάστηκαν ή έκαναν κάποιο λάθος σχετικά με τις μετοχές που λες μαύρη οχιά.Πρώτη φορά είναι ή τελευταία;

10:51 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Απ΄ότι έχω καταλάβει (μπορεί να κάνω λάθος)η μαύρη Οχιά πρέπει να αναφέρεται σε μια κυρία που τώρα είναι προϊσταμένη του τμήματος πωλήσεων της ΕΧΑΕ στην Έρευνα & Ανάπτυξη προιόντων κλ.π. (δείτε το οργανόγραμμα στο site)

10:54 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Kαρποδίνη;Και τί;Τα πήγε τόσο καλά ως τώρα που ψάχνουν να τη βάλουν και σε άλλη καλύτερη θέση;Δεν είμαστε καλά.Μεταξύ τους δουλεύονται αυτοί;
Ο άντρας ποιος είναι δηλαδή;Καμμιά αναλογη πετυχημένη περίπτωση;

11:35 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Θα ήθελα να έβλεπα κάτι Καρποδίνες και Καρποδίνους πώς θα επιβίωναν όλα αυτά τα χρόνια σε αμιγώς ιδιωτικές εταιρείες,χωρίςτα κενά αέρος και τους αερόσακους του ΧΑ.
Θα επιβίωναν;ΧΑΧΑΧΑ; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

11:37 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Εγω θα θελα να δω όλους εσας τους τιμητές, που εχετε γνωμη και κριση για ολους και για ολα, τι θα κάνατε αν ήσασταν στο ΧΑ.

2:33 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Εμείς θα τα κάναμε καλύτερα. Καταρχήν θα είχαμε φτάσει τον Γενικό Δείκτη στις 7.863,22 μονάδες και τον FTSE20 στις 3.158,49 μονάδες. Αυτό αρκεί;

3:01 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Σωστά.Επίσης,θα είχαμε διαγράψει περισσοτερες εταιρείες και θα είχαμε φτιάξει άλλη κατηγοριοποίηση στον Κανονισμό!

4:21 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Εγώ εαν είμουν Πρόεδρος του ΧΑ θα έφτιαχνα στο floor ωραία πισίνα με ζεστά νερά, τζακούζι και τέτοια χλυδάτα. Και γύρω-γύρω που είναι τα box θα κάνανε μασάζ και τέτοια ωραία. Στο κάγγελο θα σέρβιραν ποτά και θα εδέσματα πάσης φύσεως.

4:54 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Γι΄αυτό δε θα σε κάνουμε ποτέ πρόεδρο σαρδελα
Ο μικρός τυμπανιστής

5:01 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Σκασίλα μου, εσείς θα χάσετε..

5:13 PM

 
Anonymous Anonymous said...

εγώ ξέρω ότι ο Θέμης έριξε άδεια(;)και έπιασε καραγεμάτα.Φουλ στους αργόσχολους, στις κατίνες, στους κατίνους και στα θλιβερά τυπάκια είναι το ΧΑ.Μακάρι ο Καπράλος να διαβάζει και να ζητήσει συμβολή Θέμη για να σας στείλει σπίτι σας.Να βλέπετε Τατιάνα με την ησυχία σας.

10:31 PM

 

Post a Comment

<< Home

 
hit counter script