Friday, September 30, 2005

Καλημέρα σας...

Συστηνόμαστε σήμερα, ξημερώματα Οκτωβρίου 2005. Γνωριζόμαστε απο παλιά. Τότε που σας παρακολουθουσα να «μαθαίνετε» και να «αγαπάτε» το Χρηματιστήριο, τότε που ποντάρατε στην καλή σας τύχη και στις γνώμες των «ειδικών» , τότε που σχεδόν είχατε χάσει τον έλεγχο.


Μετά άλλαξαν οι καιροί , αλλάξατε κι΄εσείς. Χάσατε, την πατήσατε, θυμώσατε, φοβηθήκατε. Τώρα , σας βλέπω να ξεθαρρεύετε κάποιοι, να αναρωτιέστε κάποιοι άλλοι. Και είπα να συστηθούμε. Εστω κι΄ετσι.


Γιατί ; Γιατί αυτό αποφάσισα. Γιατί τα έφερε έτσι η ζωή που μπορώ να σας ενημερώνω γρήγορα για διάφορα . Που έχω την άνεση να σας σφυρίζω διάφορα . Πριν την ώρα τους. Να σας εξηγώ όσα δεν καταλαβαίνετε( και μην ντρέπεστε. Υπάρχουν εκατοντάδες «ειδικοί» με χιλιάδες απορίες)

Να μη φοβάστε να ρωτάτε. Ψεμματα από εδώ δεν έχει, για έναν και μοναδικό λόγο : Δεν υπάρχει λόγος να το κάνω!

Αν «γνωριστούμε» λίγο καλύτερα, ίσως σας πείσω ευκολότερα. Δοκιμάστε με, το δικαιούστε. Θα σας δοκιμάσω βέβαια κι΄εγώ. Και θα «φροντίσω» μόνο για το καλό και συμφέρον αυτών που θα με εμπιστευτουν.

θέλω τις απορίες σας , θέλω τις αγωνίες σας, θέλω και τα παράπονά σας.
Θα φροντίζω να μαθαίνω ό,τι δεν ξέρω, θα απαντώ σε ό,τι ρωτάτε. Εάν περάσει λίγος καιρός, εάν δοκιμαστούμε και...αγαπηθούμε, ένα είναι βέβαιο: Θα με συμπαθήσετε.


Το Χρηματιστήριο είναι για όλους, αυτό δε διατυμπανίζουν χρόνια και χρόνια τώρα οι εκπρόσωποι της εκάστοτε Κυβέρνησης; Το Χρηματιστήριο είναι ο καθρέφτης της οικονομίας. Το Χρηματιστήριο στηρίζεται στους Ελληνες επενδυτές.

Οι Ελληνες επενδυτές έχουν δικαίωμα να ξέρουν . Και να διαλέγουν. Και να κινούν τα νήματα άμα κάνουν κέφι.

Γι΄αυτό συστήνομαι απόψε. Γιατί κάποιος οφείλει να λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Ολα όμως τα πράγματα. Και εσείς μετά, να επιλέγετε. Τί θα κάνετε στο τέλος.


Καλή ακρόαση αγαπητοί επενδυτές....

 
hit counter script