Thursday, November 10, 2005

Τα καλά μας τα παιδιά... Οι δημοσιογράφοι....

Οι δημοσιογράφοι, ε; Μεγάλη η περιέργειά σας γι΄αυτούς, κάπου το καταλαβαίνουμε. Πληρώνετε για να αγοράσετε την εφημερίδα που γράφουν, ακολουθείτε κάποιες, τουλάχιστον φορές όσα σας λένε, πιστεύετε σε αυτούς, τους έχετε τηλεφωνήσει για να ρωτήσετε την άποψή σας.


Κατανοητές οι απορίες σας. Απόλυτα. Κι΄εμείς έχουμε βρεθεί στη θέση σας. Κίτσιος, Χατζηνικολάου, Ζαφόλια, Στούπας,Κωτσικόπουλος. Τους διαβάζετε, τους εμπιστεύεστε πολλές φορές, οφείλουμε να απαντήσουμε. Ρωτήσαμε κι΄εμείς προηγουμένως.

Χ. Κίτσιος. Είναι καλός ρεπόρτερ, είναι καλό παιδί επίσης. Ασχολείται με τη δουλειά του, το ψάχνει το καθετί, υποθέτουμε ότι καλά κάνετε και τον διαβάζετε.Εχει φιλότιμο.

Στ. Χατζηνικολάου. Το ότι είναι αδελφός του γνωστού, όπως είπε κάποιος φίλος, δεν είμαστε σίγουροι ότι παίζει κάποιο ρόλο. Είναι συνετός, είναι μετρημένος, άλλα δεν ξέρουμε γι΄αυτόν.

Ι. Ζαφόλια. Η κυρία της παρέας. Απαντάμε σε όσους νόμιζαν ότι επρόκειτο για άνδρα. Δεν ξέρουμε αν είναι άγρια στο τηλέφωνο όπως ισχυριστήκατε κάποιοι, ξέρουμε πάντως ότι δε βιάζεται να δώσει συμβουλές, άρα κάτι έχει να πει. Με επιχειρήματα συνήθως.

Κ. Στούπας. Εντάξει, ας είμαστε απολύτως ειλικρινείς, δεν τρελλαινόμαστε με όσα γράφει.Ισως έχει πολλά στο μυαλό του, ίσως εμείς είμαστε κουτοί και δεν τα πιάνουμε αυτά που λέει, πάντως, έχουμε απόσταση...

Ν. Κωτσικόπουλος. Εχουμε χάσει τα ίχνη του εσχάτως. Δώστε μας ένα στίγμα. Που βρίσκεται τώρα. Για να τον αναλύσουμε...

6 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Ρε Θέμη, πώς την πάτησα έτσι;τόσα χρόνια.Ημουν σίγουρος ότι ζαφ ίσον άντρας,πήρα σήμερα τηλέφωνο στην εφημερίδα της και την άκουσα.Και δνε είναι αγρια στο τηλέφωνο όπως είπε ο άλλος φίλος.στις καλές της την βρήκα;

10:54 PM

 
Anonymous Anonymous said...

ρε θέμη,καλά τα λες, τους πληρώνουμε όλους αυτούς με τον έναν ή άλλο τρόπο.Γι αυτό οφείλουν να είναι τίμιοι σε ότι γράφουν. Ζαφόλια(Ναυτεμπορική) και Πανδώρα (Βήμα)διαβάζω.Για να έχω πανοραμική άποψη.Καλά κάνω ή να το κόβω σιγά σιγά;

11:05 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Η Πανδώρα στο Βήμα είναι άντρας. Και η Ζαφ στη Ναυτεμπορική είναι γυναίκα. Αντράκι όμως.Την έχω τσεκάρει 3 φορές, δεν κάηκε καμμία.

12:04 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Kαλημέρα παιδιά,
εγώ ξέρω πως οι δημοσιογράφοι γράφουν συνήθως οτι θέλουν.Ανάλογα με τα συμφέροντά τους.Τί να πιστέψουμε;

12:18 AM

 
Anonymous Anonymous said...

O Νίκος Κωτσικόπουλος γράφει στην εφημερίδα Χρηματιστήριο.

12:56 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Γεια σου ρε faidra,
Πάντα καίριες και σημαντικές οι τοποθετήσεις σου.Ναι faidra,οι δημοσιογράφοι γράφουν πάντα ό,τι θέλουν.Απο κει και πέρα,εσύ αποφασίζεις ποιος τα γράφει καλά και ποιος όχι.
Τελικά δεν μας είπες.Ποιους δημοσιογράφους παρακαλουθείς εσύ καλή μου;

1:01 AM

 

Post a Comment

<< Home

 
hit counter script